Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν κομμωτήριο για Πολύτεκνους από τη HAIR PLUS ACADEMY Θεσσαλονίκης

Μπράβο στη Hair Plus, μας άκουσε! Είπαμε στην προηγούμενη προσφορά της, προς δημοσιογράφους και ηθοποιούς, ότι καλό θα ήταν να έκανε προσφορές σε ανθρώπους που τις έχουν περισσότερο ....
ανάγκη (αν και μεταξύ μας παιδιά και μην το πείτε πουθενά: οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και ηθοποιοί πεινάνε! Μόνο κάτι "φίρμες" ζουν καλά).
Anyway, μπράβο στη Hair plus, οι άνθρωποι κυνηγάνε τη δουλειά τους, την εξελίσσουν, έχουν καλό marketing, επενδύουν στις δημόσιες σχέσεις, δε μένουν στάσιμοι, για αυτό και τους στηρίζουμε, χωρίς να τους γνωρίζουμε. Μας αρέσουν οι δημιουργικοί άνθρωποι, που έχουν μεράκι για τη δουλειά τους, όποια κι αν είναι (ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη της μιζέριας και της γκρίνιας, είναι πολύ σημαντικό).



Η HAIR PLUS ACADEMY ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Η HAIRP PLUS ACADEMY Θεσσαλονίκης σχολή κομμωτικής, μακιγιάζ, ονυχοπλαστικής, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή της προς τις κοινωνικές ομάδες που πραγματικά χρειάζονται στήριξη.
Γνωρίζοντας τι σημαίνει μακροχρόνιος αγώνας για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων για μια μεγάλη οικογενειακή αγκαλιά , πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων και να διευκολύνουμε τη ζωή τους ,με τον τρόπο που γνωρίζουμε, κατέχουμε και μας καταξίωσε. Την κομμωτική.
Προσφέρουμε δωρεάν περιποίηση μαλλιών , χτένισμα και κούρεμα σε όλους τους πολυτέκνους ( άντρα, γυναίκα και παιδιά ) με την επίδειξη του πάσο ή του βιβλιαρίου τους.

Τρίτη και Πέμπτη 15:00 – 19:00 άντρες
Τετάρτη και Παρασκευή 15:00 – 19:00 γυναίκες

Κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 2310 666164

HAIRPLUS ACADEMY
Εγνατίας 45 , 2ος όροφος