Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δύτες "ψάρεψαν" και σήμερα, ηλεκτρικά πατίνια, που πετούν βλαμμένοι στον Θερμαϊκό

Η μόδα να κάνεις τη βόλτα σου με το πατίνι και μετά να το πετάς στη θάλασσα, δείχνει την ποιότητα του λαού και μάλιστα της νεολαίας, του μέλλοντος δηλαδή...Να το πούμε πάλι; Η Ελλάδα είναι μια χώρα σκουπίδι απ΄όλες τις απόψεις. Όσο κι αν προσπαθούμε κι αν ....
οραματιζόμαστε κάποιοι, να βελτιώσουμε λίγο έστω, τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουμε. Ο λαός είναι απολύτως κακομαθημένος, αγενής, χωρίς καμιά αίσθηση ευθύνης, κανένα σεβασμό στο δημόσιο χώρο. Ο κωλοπαιδισμός κυριαρχεί παντού. Οι ηλίθιοι είναι πολλοί και ανίκητοι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση βελτίωσης αυτού του λαού. Ποτέ, ούτε μετά από 500 χρόνια. Δικαίως είμαστε ο σκουπιδότοπος του πλανήτη, για αυτό και η σιωπηρή συμφωνία όλων των "φίλων" μας, να κατευθύνουν όλες τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα και μόνο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα φύγει κανείς. Μας προορίζουν για σκουπιδότοπο και το αξίζουμε περίτρανα!


Στα νερά του Θερμαϊκού βούτηξαν το πρωί της Κυριακής επαγγελματίες δύτες για να ανασύρουν ηλεκτρικά πατίνια που πέταξαν ασυνείδητοι στη θάλασσα.

Τέσσερις δύτες της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ενάλειο Ινστιτούτο Ιππόκαμπος» με την υποστήριξη έξι ειδικών από τη στεριά θα σαρώσουν τα νερά του Θερμαϊκού από τον Λευκό Πύργο μέχρι το ύψος του Μακεδονία Παλλάς για την ανεύρεση των πεταμένων πατινιών.

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση της επιχείρησης που ξεκίνησε ο δήμος Θεσσαλονίκης

στις αρχές της εβδομάδας, όπου συνεργεία του δήμου ψάρεψαν από την παλιά παραλία περί τα 50 πατίνια.