Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με σκόρερ και κορυφαίο παίκτη τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι ήταν ....
συναρπαστικό και κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που ο Πορτογάλος ευστόχησε σε πέναλτι, ενώ η ΑΕΚ τέλειωσε το ματς με 9 παίκτες.

Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ : "Με γκολ πέναλτι του Βιεϊρίνια κέρδισε 1-0 απόψε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί, καθώς πριν σπρώξει ο Σιμόες τον Βιεϊρίνια, υπάρχει καθαρό φάουλ του Σβιντέρσκι πάνω στον Βράνιες. Είναι η αρχή της φάσης, όταν μετά από γύρισμα, ο Πολωνός φορ του ΠΑΟΚ σπρώχνει καθαρά τον στόπερ της ΑΕΚ για να πάρει καλύτερη θέση στην μικρή περιοχή. Και το καταφέρνει: με σπρώξιμο βγάζει από τη μάχη τον Βράνιες, γίνεται αποδέκτης της μπάλας, κάνει το σουτ, το βγάζει ο Μπάρκας και στην πορεία δίνεται πέναλτι εις βάρος του Σιμόες. Τo PAOK TV εξαφάνισε το ριπλέι της συγκεκριμένης φάσης... Εννοείται πως εκτός του διαιτητή, τεράστια ευθύνη φέρει και το VAR. O διαιτητής Γκρίνφελντ δεν βλέπει το σπρώξιμο του Σβιντέρσκι στον Βράνιες, ενώ και απο το VAR ο Ρεϊνσρέιμπερ και ο Κωσταράς κακώς δεν τόνισαν την παράβαση."