Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025

Η Αδειλίνη πέταξε το γάντι. Θα το σηκώσει η Καλογήρου;

 Απλά είναι τα πράγματα: η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και Προϊσταμένη -πιθανώς και φίλη- της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, Σοφίας Καλογήρου (Αποστολάκη), ανακοίνωσε ΕΠΩΝΥΜΩΣ και ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ότι "η μητέρα του 39χρονου, Σοφία Αποστολάκη, λίγες μέρες μετά... την εξαφάνιση του γιου της, επικοινώνησε μαζί μου και μού εξέφρασε τη θλίψη και τη δυσαρέσκειά της για τα δημοσιεύματα που συσχέτιζαν το γεγονός αυτό με τα εισαγγελικά της καθήκοντα."


Δηλαδή, η μητέρα του Βασίλη επικοινώνησε με δική της πρωτοβουλία με την κ.Αδειλίνη. Πήρε δηλαδή η ίδια τηλέφωνο την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και της είπε ότι "δεν σχετίζεται η εξαφάνιση του γιου της, με τη δουλειά της".

Αυτά λέει η Αδειλίνη και είναι σαφέστατα. Πρωτοφανώς σαφή, θα λέγαμε.


Αν είναι αλήθεια, αν, αν, αν, είναι αλήθεια, είναι εκτεθειμένη η κ.Καλογήρου.

Αν δεν είναι αλήθεια, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να βγει κι αυτή δημόσια και να πει "τι λέτε κυρία Αδειλίνη; Πότε σας είπα εγώ ότι είμαι δυσαρεστημένη για τα δημοσιεύματα που συσχέτιζαν το γεγονός της εξαφάνισης του γιου μου με τα εισαγγελικά μου καθήκοντα;"

Δεν θα παίζουμε όλη μέρα γαϊτανάκι με σενάρια επί σεναρίων! Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ανοίξτε τα στόματά σας επιτέλους. Εκτός αν φοβάστε κάτι, οπότε πείτε απλά "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ" και μη μιλάτε! Τα μισόλογα κάνουν τη ζημιά. Για να μην ψάχνουμε εμείς, ο λαός, τι διάολο γίνεται! Δεν θα πάμε σε εμφύλιο, επειδή μιλάτε συνεχώς με "γρίφους"!


Διαψεύδετε λοιπόν την κ.Αδειλίνη, ναι ή όχι; Την πήρατε τηλέφωνο εσείς και της είπατε αυτά που λέει ή λέει τέτοιο τερατώδες ψέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου