Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025

Μια συναρπαστική εκπομπή για το Αγιον Ορος τη Δευτέρα στις 9 μμ !

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 21.00. Δεν χάνεται!
 
Δεν είναι ένα συνηθισμένο ταξιδιωτικό οδοιπορικό, τέτοια έχουμε δει χιλιάδες. Για πρώτη φορά, ένας δημοσιογράφος, μπαίνει στα πολύ βαθιά εσωτερικά του.... Αγίου Όρους.

«ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: ΚΙΒΩΤΟΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
ΣΤΟ «PRIME TIME» ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Με τον Χρήστο Νικολαΐδη
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 21.00



Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 21.00, στο Prime Time του ΣΚΑΪ, ένα ατμοσφαιρικό οδοιπορικό στην κιβωτό της Ορθοδοξίας, τη Χερσόνησο του Άθω.

Η κάμερα της εκπομπής και ο Χρήστος Νικολαΐδης καταγράφουν την καθημερινότητα στη μοναστική πολιτεία, μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της – μοναχών και προσκυνητών.

Η ασκητική ζωή, τα διακονήματα, η πνευματική καθοδήγηση, το απαράλλαχτο Βυζαντινό τελετουργικό, οι παραδόσεις και οι τέχνες αιώνων, η αθωνική γαστρονομία και οι προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Ένα μοναδικό ανθρώπινο ψηφιδωτό στην Κιβωτό της Πίστης και της Ιστορίας. Prime Time, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Νικολαΐδη.

 

 

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=4AEgotYwAPA

 

 

 

«PRIME TIME»

Κάθε Δευτέρα στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

 

#PrimeTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου