Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Το makpress θα ψηφίσει ΔΑΓΚΩΤΟ Κασσελάκη ! Με τα δυό χέρια !

Ο λόγος είναι απλός: επειδή ...

γελοιοποίησε τη γελοία υποκριτική αριστερά, βάζοντάς την εκεί που πραγματικά είναι: ένα μάτσο καλοπερασάκηδες, που φθονούν όσους πέτυχαν κάτι στη ζωή τους, επειδή θα ήθελαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ να το πετύχουν και δεν μπόρεσαν. Φθόνος. Και τους βάφτιζαν τους δεξιούς "αμερικανάκια" "αμόρφωτους φασίστες" "κυρ Παντελήδες" "πουτανάκια του σφαγέα Νετανιάχου" κλπ. 

Μόνο που ο πνευματικός καθοδηγητής τους Καρανίκας έγινε κολλητός του Άδωνι  (ναι ρε φίλε! του Άδωνι!) με τις ευλογίες των εβραϊκών εταιρειών κάνναβης, ο Τσίπρας πετάχθηκε στο Παρίσι για να πάρει συμβουλές πολιτικού μάρκετινγκ από πολυεθνικό αμερικανογαλλοεβραϊκό κολοσσό και κάνει διακοπές στις ΗΠΑ και ο Κασσελάκης το Αμερικανάκι , σαλιαρίζει με τον σιχαμένο Ευαγγελάτο και τρίβει στη μούρη των λιγούρηδων το χλιδάτο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι

Όλα τους τα είδωλα, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ... το τερμάτισαν στις καπιταλιστικές απολαύσεις. Κι οι κακόμοιροι αριστεροί έμειναν με το αμπέχωνο του Κλάρα στη ντουλάπα.

40 χρόνια, αυτοί οι χλιμίντζουρες προκαλούσαν σοκ και δέος στους "δεξιούς". Τους ακούγανε οι ΔΑΠίτες στα αμφιθέατρα να αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη, να είναι κοντά στα απελευθερωτικά κινήματα, να αφοπλίζουν το Αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του, να τσακίζουν τον καπιταλισμό και τις απάνθρωπες αγορές και τώρα κάνουν απανωτές πεολειχίες σε ΟΛΑ όσα ήταν η "ιδεολογία" τους. 

Πόσο κακομοίρης μπορεί να είσαι για να είσαι ακόμη "αριστερός" στην Ελλάδα; Βρε πόσο μυαλοφυγόδικος είσαι που δεν ντρέπεσαι να λες ΑΚΟΜΗ ότι είσαι "αριστερός"; "Κομμουνιστής" το καταλαβαίνω, αυτοί δεν φαίνεται να αλλάξαν τροπάριο, αλλά "αριστερός" ρε! Αριστερός;;;;;

Πόσο πιο ρόμπα πρέπει να σε κάνουν τα είδωλά σου, για να στήσεις το δικό σου είδωλο απέναντι από τον καθρέφτη σου και να αναφωνήσεις "πόσο μαλάκας μπορεί να είμαι ρε δικέ μου, πόσο;"

Φ.Μ.
.
.
,


ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ :

Στο σπίτι που αγόρασε με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπέθ, στο Κολωνάκι υποδέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδειξε στην κάμερα μερικούς από τους εσωτερικούς χώρους του διώροφου διαμερίσματός του, αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και αποκάλυψε πώς θέλει να το διακοσμήσει.

 «Το σπίτι είναι ακόμα εργοτάξιο. Μόλις άρχισε η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου όσον αφορά στην αστική μας ζωή αλλά συγχρόνως προτιμάμε τη φύση», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και εκείνη τη στιγμή η κάμερα έδειξε τη σκυλίτσα του, την Φάρλι. «Ψάχναμε ένα σπίτι που να μην χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Προτιμούσαμε να είμαστε στο Μετς – Παγκράτι. Εδώ κάνουμε βασικά πράγματα. Κάνουμε μερικές αλλαγές σε παράθυρα, παντζούρια, στις τουαλέτες και στην κουζίνα. Τον Ιούνιο θα γίνει η μετακόμιση και τέλος Αυγούστου θα γίνει ο γάμος», αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

 «Τώρα που έχεις παρουσιάσει τα έπιπλα προφανώς δεν μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης με χιούμορ στον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε πως η επίπλωση θα είναι σε τόνους άσπρους και μπεζ. «Έχουμε ελάχιστες διαφορές με τον Τάιλερ. Εκείνος είναι καλύτερος από εμένα στο ντιζάιν, αλλά έχω βελτιωθεί», δήλωσε ακόμη. «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Τα έχω δουλέψει», είπε στην εκπομπή του Mega ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να μείνουμε». Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου