Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Κι αλλος βουλευτής "την έκανε" από τους Σπαρτιάτες

Αποδίδει καρπούς η απαίτηση Μητσοτάκη, να κυνηγηθουν μέχρις εσχάτων τα "δεξιότερα της ΝΔ κόμματα". Ευκολακι ο πρώτος στόχος, οι Σπαρτιάτες. Παραμένει βεβαίως, δύσκολη η επίτευξη του μεγάλου στόχου, που είναι το "κοντεμα" του Βελόπουλου, τα ποσοστά του οποίου.... αγχώνουν πολύ τον πρόεδρο της ΝΔ. 
Ολο και κάτι θα προλάβει να κάνει πάντως, μέχρι τις Ευρωεκλογές, ο δαιμόνιος Μητσοτάκης, με το πρόβλημα "Βελόπουλος" .

 Το bullying των φιλικών ΜΜΕ στον κηραλοιφά, δεν απέδωσε. Χρειάζεται κάτι δραστικότερο. Ολο και κάποια καλή δικαστής, που θέλει "προεδριλίκια" θα βρεθεί να κατηγορήσει τον "εχθρό" . 

Δεν αποκλείεται να ποινικοποιήσουν την πώληση κηραλοιφών, να τη βαφτίσουν "αντισημιτική" (εξαιρετικά διαδεδομένο κόλπο) , για να μπορέσουν να εξοντώσουν τον Βελόπουλο, ωστε να μην πέσει κατω από το 30% η ΝΔ, καθώς οι ψηφοφόροι της φαίνεται να πηραν πολύ βαριά, ενα απολύτως ασήμαντο θέμα, το γάμο των ομόφυλων. 
Άβυσσος η ψυχή του δεξιού. Απο ολα τα αντιδεξιά του Μητσοτάκη, ο γάμος των gay τους ενόχλησε! 

Φ. Μ. 

..... 
Η ΕΙΔΗΣΗ 

Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικών διώξεων για εξαπάτηση των εκλογέων.

 Ειδικότερα, την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βαλτογιάννης, με επιστολή προς τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Κωνσταντίνο Τασούλα. 

 Ο κ. Βαλτογιάννης στρέφει τα πυρά του στον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα που όταν είχε απευθυνθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε κάνει λόγο για «έκνομες και υπόγειες πρακτικές στο κόμμα του» που, κατά τον ίδιο, παρέπεμπαν σε «Greek Mafia και Ντον Κορλεόνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου