Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη τηλεπαρουσιαστής για εκβίαση από πρώην μάνατζερ μοντέλων

 Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έναν 58χρονο τηλεπαρουσιαστή ο οποίος ....απαιτούσε χρήματα για λογαριασμό 39χρονου πρώην μάνατζερ μοντέλων και τηλεοπτικού πωλητή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος των δύο τελευταίων και ενός ακόμη αγνώστου προσώπου.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Ο πρώτος κατηγορούμενος που συνελήφθη, το Σάββατο (20/4), στο πλαίσιο του αυτοφώρου παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικειο Θεσσαλονίκης. Οι άλλοι δύο αναζητούνται από την αστυνομία.


Προηγήθηκαν οι καταγγελίες ενός 44χρονου τραγουδιστή οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ιστοσελίδων και έντυπης εφημερίδας, τον εκβίαζε. Συγκεκριμένα επισήμανε ότι του ζήτησε περίπου 15.000 ευρώ για να αποσύρει σχετικά δημοσιεύματα όπου αναγραφόταν πως ο τραγουδιστής είναι παιδεραστής και ότι κακοποιούσε σεξουαλικά έναν 13χρονο, επί τρεις μήνες.

Στις 20 Απριλίου στην ίδια Αστυνομική Υπηρεσία μετέβη κι ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος κατήγγειλε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος του ζητούσε εκβιαστικά να του καταβάλει 200.000 ευρώ για ανά αποσύρει ανάλογα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος φέρεται πως τηλεφώνησε στον 36χρονο για να του ζητήσει μέρος των χρημάτων ύστερα από συνεννόηση με τον δεύτερο κατηγορούμενο. Κατά τη συνάντηση τους σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

https://www.grtimes.gr/simantika/synelifthi-tileparoysisstis-gia-ekviasi-apo-proin-manatzer-montelon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου