Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Κούγιας για Ολυμπιακό : "ο Παναθηναϊκός ήδη είναι σύμμαχός μας στην προσπάθεια για κάθαρση"

 Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία. Ολοι οι φίλαθλοι ξέρουν ότι ο Αλαφούζος είναι το κατοικίδιο του Μαρινάκη.
Ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς με τη Λαμία έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε σε... όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, αλλά και στις κινήσεις που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός.

Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε ότι θα κατατεθεί μήνυση κατά 59 ανθρώπων, ενώ υποστήριξε ότι με τους «ερυθρόλευκους» ταυτίζεται ο Παναθηναϊκός και ελπίζει ότι το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ.

«Νιώθω προσβεβλημένος, ένιωσω πολύ άσχημα με αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Τόσες δεκαετίες παράγοντας, ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Ήμουν μόνος μου, σ’ ένα γήπεδο που με έβριζαν για δύο ώρες, εμένα την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τη νεκρή μητέρα μου.

Δεν θα κάνω πίσω πουθενά. Η προσβολή της προωπικότητάς μου δεν θα περάσει έτσι. Θα κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό να σώσουμε το ποδόσφαιρο, στον Ολυμπιακό, εγώ ο Μαρινάκης. Έχουμε ετοιμάσει μήνυση κατά 59 κατηγορούμενων.

Αυτοί έχουν στήσει όλα τα πρωταθλήματα από τη Super Leauge έως τη Γ’ εθνική. Είναι 200 σελίδες και θα παραδοθούν στην εισαγγελία του Αρείου πάγου.

Ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα και θα πάρει κι άλλα. Το σημαντικό είναι να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα προσέλθει και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Ήδη έχει προσέλθει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινητοποιείται. Θα ταυτίσει την παρουσία του ο σύλλογος με την εξυγίανση. Δεν γίνεται άνθρωποι που έχουν τελειώσει το δημοτικό να κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τελειώσει αυτό. Αυτά δεν περνάνε σε μένα και στον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και ο ευρωπαϊκός τελικός».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου