Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

"Ομοφοβικό παραλήρημα" ή στημένη θεατρική παράσταση υπέρ Μητσοτάκη;

Γράφει ο Βασίλης Προκοπίδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βιάζεται να εκτελέσει την διεθνή νόρμα της νέας δυτικής τάξης και των νέων "αξιών" της, που βαφτίζει "δικαιώματα", για να είναι αρεστός στην παγκόσμια ελίτ. Με την καθοδήγηση του ....συμβούλου του Stan Greenberg , τα δίνει όλα για να νομοθετήσει το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να αγοράζουν παιδιά. Αυτή είναι η ουσία του ζητήματος. Ουδείς άνθρωπος στη Δύση αντιδρά στην παροχή ίσων δικαιωμάτων σε ένα ομόφυλο ζευγάρι. Ολοι όμως αντιδρούν -και ορθότατα- σε αυτό που βαφτίστηκε "τεκνοθεσία". 

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι ετερόφυλοι διαφωνούν με το "δικαίωμα" αυτό, το ίδιο ακριβώς και οι ομοφυλόφιλοι! Και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι "δικαίωμα", αλλά κτηνωδία και τοποθετήθηκαν ΚΑΤΑ του συγκεκριμένου δήθεν δικαιώματος, που στην ουσία είναι μια βάρβαρη, ναζιστικής έμπνευσης πρακτική ευγονικής και "παιδιών κατά παραγγελία", απολύτως παρά φύσιν, που αφορά ελάχιστα ομόφυλα ζευγάρια. 

Παρά το γεγονός ότι αφορά ελάχιστους ανθρώπους, το πανίσχυρο λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ το έχει αναγάγει σε σημαία, όχι επειδή καίγονται να υιοθετήσουν (θα το κάνει το λιγότερο από το 1% των gay ζευγαριών, τα παιδιά μεγαλώνουν δύσκολα, δεν είναι ψάρια στη γυάλα), αλλά για το συμβολισμό: νίκη ΕΝΑΝΤΙΟΝ των straights. Μόνο συμβολικό είναι το θέμα και καθόλου ουσιαστικό.

Επειδή όμως, η αντίσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών σε όλο τον κόσμο είναι μεγάλη, η ελίτ εφαρμόσει γνωστές και χιλιοειδωμένες πρακτικές, βγαλμένες από τα εγχειρίδια προπαγάνδας της. Τις είδαμε εκατοντάδες φορές. Τα κόλπα είναι γνωστά, με πιο συνηθισμένο αυτό της γελοιοποίησης των αντιδρώντων που είναι σοβαροί κατά 99%, μέσω της ταύτισής τους με περιθωριακές απόψεις, που ασπάζεται μόνο το 1%. 

Σκοπός του κόλπου είναι να ωθούνται κάποιοι από το 1% να λένε εξωφρενικά πράγματα ή συνωμοσιολογίες , ώστε και οι σοβαρές μάζες του 99% να αρχίσουν να αμφιβάλουν μήπως ταυτίζονται με τους συνωμοσιολόγους ή ακραίους. Το σύστημα αυτό δούλεψε με μεγάλη επιτυχία σε δεκάδες πρότζεκτ της ελίτ, π.χ. για τα εμβόλια, που η ελίτ ήθελε με λύσσα να "δοκιμάσει" στο σύνολο του πληθυσμού κι έτσι ώθησε μια μερίδα του 1% να εκτοξεύει απίθανες γελοιότητες (για κουτάλια που κολλάνε στον ώμο, για τσιπάκια που βάζουν με το εμβόλιο και διάφορες άλλες μπαρούφες), ώστε να αποθαρρυνθούν οι λογικοί άνθρωποι που έλεγαν λογικά πράγματα, όπως το "είναι πολύ μικρός ο χρόνος ερευνών για το εμβόλιο, δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι θα εξαφανίσει τον ιο, να ακούσουμε και τους επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη από τη Pfizer και τους κολαούζους της κ.λπ. λογικότατα πράγματα.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα λοιπών του "γάμου των ομόφυλων ζευγαριών", που θέλει διακαώς να περάσει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κοινωνία εμφανίζεται ώριμη και λογική, ως προς την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, που ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν είναι λογικό να "κατασκευάζονται" για να μεγαλώσουν με δύο "πατεράδες" ή δυό "μαμάδες".
 
Επειδή λοιπόν είναι δύσκολο να πεισθούν οι μάζες, για το "δικαίωμα" των ομοφυλόφιλων να αγοράζουν παιδιά, όπως σκυλιά από το pet shop (είπα! γι αυτό πρόκειται, τα υπόλοιπα είναι ευφημισμοί), χρησιμοποιούνται τα γνωστά κόλπα του εγχειριδίου προπαγάνδας: "κάντε την πλειοψηφία >99%, που αντιστέκεται στον ανώμαλο σχεδιασμό μιας ισχνότατης μειοψηφίας <1%, να αισθανθεί ένοχη για τα "αδικήματα" που δημιουργησαμε τόσες δεκαετίες. Βαφτίστε τους ομοφοβικούς, ακροδεξιούς, φασίστες, αντισημίτες ...." και τα λοιπά πασίγνωστα ντεσσού των νεοφασιστών της νέας τάξης.

Άρα, "πρέπει να βρούμε ένα τύπο, από τη δεξαμενή όσων μπορούμε να βαφτίσουμε "ακροδεξιούς", ώστε να κάνει τη δουλειά μας. Να πει πέντε πιασάρικες μπαρούφες και μετά .. ξέρετε το κόλπο ... τον δείχνετε όλη μέρα σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ που ελέγχουμε, τον ξεσκίζουμε , ώστε να φοβηθούν οι πολλοί να λένε τα ίδια , γιατί υποσυνείδητα θα φοβηθούν μήπως ταυτίζονται με αυτόν τον "χυδαίο ομοφοβικό ακροδεξιό". Οποιος (από το 99%) εκφράζει μια αντίρρηση στην ανώμαλη απαίτησή μας, θα του λέμε "οπαδός του Στίγκα είσαι ρε";
 
Κι έτσι, την ημέρα που η Εκκλησία ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να πει επιτέλους πέντε λόγια για το θέμα, μιλώντας ψύχραιμα, λογικά και σωστά,  εμφανίστηκε ο Βασίλης Στίγκας στη Βουλή να μιλάει για "εκπούστευση" "παιδόφιλους" για "αρσενικούς που σπρώχνουν κι όχι τους σπρώχνουν" κι όσα γραφικά είπε, με πλήρη γνώση ότι θα γίνουν πρώτο θέμα! Δεν είναι χθεσινός ο Στίγκας, δεν είναι ακραίος ως άνθρωπος, δεν είναι ο "μπρατσαράς χρυσαυγίτης χαζός". Είναι πανέξυπνος, ξέρει τι θα παίξει στα κανάλια, άρα ξέρει πολύ καλά ότι βοηθά τον Μητσοτάκη με τέτοιους ακραίους χαρακτηρισμούς.

Κι επειδή αυτός ο τύπος είναι πανέξυπνος, έχω την αίσθηση ότι έδωσε χείρα βοηθείας στον Μητσοτάκη. Δεν το γνωρίζω, ούτε έχω καμιά απόδειξη, αλλά έχω την αίσθηση ότι δουλεύει για τον Μητσοτάκη προσωπικά, να μπορέσει να ταυτίσει το 99% των πολιτών, που λογικότατα αντιδρούν, με έναν "ακροδεξιό".




Κι ένα βίντεο από κάποιον άγνωστο, που μάλλον έχει την ίδια άποψη με μένα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου