Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Έχουν πλάκα οι τραγικοί βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης

Ολοι/ες τους τρέχουν στις εκκλησίες με τα κοστουμάκια και τα φορεματάκια τους, φιλάνε χέρια παπάδων, τρέχουν σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες,... σπρώχνονται για να φωτογραφηθούν στις εκκλησίες, αλλά θα ψηφίσουν την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλόφιλων. Θα κάνουν γαργάρα τα δήθεν "πιστεύω" τους.

Αλλά δεν είναι αυτοί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι βλαμμένοι, που κατηγορούν τους βουλευτές ότι παίρνουν πολλά λεφτά και τους καλούν "να ζήσουν με 700 ευρώ το μήνα όπως ο λαός".

Ο λαός ρε χαζοβιόληδες, δεν αναγκάζεται να ξεφτιλίζεται όμως, σε τέτοιο βαθμό! Οταν κάνεις τόσο τον καραγκιόζη, πρέπει και να πληρώνεσαι καλά. Άμα έπαιρναν 700 ευρώ, θα είχαν παραιτηθεί όλοι. Ποιός δεξιός, άντρακλας, πατριώτης, χριστιανός, οικογενειάρχης κι άλλες παρλαπίπες, θα έβαζε καλσόν για 700 ευρώ;

Ενώ για 6.000 και καλσόν θα φορέσουν, και γόβες θα βάλουν και ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα πουν.


Φώτης Μακρίδης


Υ.Γ. Δεν ξέρω ακριβώς ποιοί είναι σήμερα βουλευτές ΝΔ, ελπίζω να είναι οι εικονιζόμενοι. Έγραψα "βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης εικόνες" και μου βγαλε αυτή. Αν είναι λάθος, διορθώστε με, αλλά βλέπω Καλαφάτη, Ευθυμίου, Γκιουλέκα (μέγας Χριστιανός!), Ράπτη, Σιμόπουλο, Κούβελα (μέγας πατριώτης, συντηρητικός κ.λ.π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου