Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Μεστός και πρωτότυπος πωλητικός λόγος

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

            Έχουμε όραμα για το αύριο ξεπερνώντας την τοξικότητα και το χθες, χτίζουμε νέο κώμα που δεν θα είναι ξινίλα, αλλά αγκαλιά, ήλθε η ώρα να ασχοληθούμε με σοβαρά ζητήματα και όχι με χαζομάρες, η κοινωνία απαιτεί να εμφανισθούν νέα στελέχη, το αριστερόμετο το βάζω στον κώλο μου [μπαρδόν, στην τσέπη μου ήθελα να γράψω], πάμε μπροστά με....

όραμα, ψηφίστε για το τί πόλη θέλετε, έχουν ωριμάσει οι μελέτες για νέα έργα, προχωρούμε για την αστική ανάπλαση, ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να απορροφά όλα τα κονδύλια, γνώμονάς μας το συμφέρον των παιδιών μας που ζουν μέσα στη σήψη και στη διαφθορά, πρέπει να επιτραπούν προσλήψεις στον Δήμο, για να επιτύχουμε την πρόοδο, στόχος μας η υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι οι επόμενες περιφερειακές διοικήσεις πρέπει να έχουν το ίδιο αναπτυξιακό πρόγραμμα με την κυβέρνηση, ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στην πράξη, ότι ενωμένοι μπορούμε,  μια αυτοδιοικητική Αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη, αδέσμευτη, πολυσυλλεκτική για μία πόλη πράσινη, καθαρή, φωτεινή, ευρωπαϊκή, έχουμε προγραμματίσει έργα κοστολογημένα.

   Ξέρετε, λοιπόν, ποιόν να ψηφίσετε  σήμερα για δήμαρχο ή περιφερειάρχη. Όσοι δε ψηφίζετε στο Χαλάνδρι, να έχετε υπόψη αυτά που είπε ο αμερόληπτος δημοκράτης Άδωνις:

           «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Τώρα λοιπόν, βρήκαμε τον βηματισμό μας και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, μπορώ να δώσω μια υπόσχεση. Εάν κερδίσουμε το Χαλάνδρι θα γίνει καλύτερο. Εάν δεν τα καταφέρουμε, γιατί υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο στη ζωή, θα κάνουμε την ζωή του κυρίου Ρούσσου δύσκολη από εδώ και μπρος. Για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του κατοίκους του Χαλανδρίου. Αν νομίζει ότι ξεμπέρδεψε με εμάς, κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Σώτος

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου