Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Αθλητικές ειδήσεις

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Κροατία, πήρε το 0-0 στο στάδιο “Πόλιουντ” από την Χάιντουκ και ...την περιμένει στην Τούμπα σε μία εβδομάδα για την πρόκριση στα πλέι οφ του UEFA Europa Conference League.


Ένα γκολ του Κώστα Φορτούνη στα 23″ από την έναρξη της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 απέναντι στη Γκενκ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ήταν ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για το γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, με τη ρεβάνς να δίνεται στο Βέλγιο την επόμενη Πέμπτη (17/8).


Ο Άρης νίκησε με 1-0 τη Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε με πέναλτι ο Λουίς Πάλμα στο 69ο λεπτό. Από κόρνερ που εκτελέστηκε ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Σιρότα και ο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 στο 69′.
Ο επιθετικός από την Ονδούρα πανηγύρισε με φανέλα με το νούμερο 29 και το όνομα του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.
Ο Άρης πήρε έτσι ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο Βουκουρέστι.



Παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Μαρσέιγ στη Λεωφόρο και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα play-offs του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου