Τίποτε απολύτως δεν προστατεύει στο διαδίκτυο. Οι τρόμπες spammers (τύπου ΚΕΕΡΦΑ κλπ) συνεχίζουν να στέλνουν αβέρτα-κουβέρτα e-mails, συνεχίζουν να γράφουν στα...
δικά τους καρύδια τις οχλήσεις "δεν επιθυμώ άλλο να λαμβάνω e-mail από σας", στις τηλεφωνικές οχλήσεις συνεχίζεται το ίδιο βιολί (σε παίρνουν από τη "χ" εταιρεία που πουλάει "φθηνό ρεύμα", τους λες "διαγράψτε το τηλέφωνο αυτό από τα κιτάπια σας" και την επόμενη μέρα σε ξανακαλούν. Χεστήκανε για τον ΓΚΠΔΠΧ !).Το μόνο που έγινε στην πράξη, είναι ότι πλέον, για να επισκεφθούμε έναν ιστότοπο, σπάμε τα φρύδια μας!
Πετάγεται ένα "παράθυρο" που μας ζητάει κάτι, το οποίο δεν διαβάζει κανείς (!), περί αποδοχής cookies, αποδεχόμαστε τα cookies, πατάμε διάφορα "Αποδέχομαι" / "ΝΑΙ" / "Συμφωνώ", χωρίς να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς αποδεχόμαστε και χάνουμε σε κάθε site που επισκεπτόμαστε 10-20 πολύτιμα δευτερόλεπτα.
Μια μαλακία και μισή ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μια γραφειοκρατική μαλακία και μισή. Βάλανε απλώς τους ιδιοκτήτες ιστότοπων εταιρειών, να γράφουν "όρους χρήσης", να πληρώνουν δικηγόρους και βολεύτηκαν και μερικές τεμπέλες στα γραφεία μιας "ανεξάρτητης αρχής".
Κι όπως αμφιβάλει, ας καταγγείλει τους σπαζαρχίδες του ΚΕΕΡΦΑ κι άλλων "αντιφασιστών" ή άλλων spammers κι άμα βρει άκρη, εμένα να με ...θέσει (στη θέση μου).
Φώτης Μακρίδης
Ακριβως οπως τα λετε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιά φανταστείτε πώς θα ήταν ο κόσμος μας, άμα όπως δεν διαβάζει κανείς τους... όρους, δεν φορούσε π.χ. μάσκα. Ε; Γιά φανταστείτε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπαλλαγμένος από το πραγματικά άχρηστο βάρος κάποιων όπως εσύ και οι ομοϊδεάτες σου σου.
ΔιαγραφήΤο πως εφαρμόζει ο κάθε ιστότοπος το GPDR ,είναι κάτι πολύ διαφορετικό από την ίδια την νομοθεσία .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ νόμος είναι εξαιρετικός ,γιατί έτσι προστατεύονται οι πολίτες από τους διάφορους περίεργους που λυμαίνονται τα προσωπικά στοιχεία και κονομούσαν .
Αν η το χάσιμο των 15 δευτερολέπτων είναι πιό ουσιαστικό από το να βρείς το όνομα σου κρεμασμένο στο μανταλάκι ,τότε αυτό ας το κρίνει ο καθένας
👍
Διαγραφή