Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας .... (σχόλιο αναγνώστη)

Σε λίγες ώρες, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο (βουβός) Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, θα συλλειτουργήσουν στην Αχειροποίητο της Θεσσαλονίκης (Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019) και εκτός απροόπτου θα μνημονεύσουν τον σχισματικό μητροπολίτη Κιέβου (φρόντισαν και...
ταίριαξαν άριστα ένα σωρό ημερομηνίες συνεδριάσεων και αποφάσεων της «Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος» και του Αγίου Όρους για να συμπέσει αυτό το συλλείτουργο και να αποδείξουν την πιστή υπακοή τους στα γεωστρατηγικά συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ) .

Σε άλλες εποχές υπήρχαν πάντα Έλληνες πατριώτες και Ορθόδοξοι πιστοί...

Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας αληθινά ορθόδοξος πιστός να πάει και να πει στον αιρετικό (σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες της Ορθόδοξης εκκλησίας αφού συστηματικά και δημόσια συμπροσεύχεται με αιρετικούς) Πατριάρχη, μπροστά στην πολυπληθή κουστωδία του "Ανάθεμα σε σένα προδότη", όπως έκαναν ένα σωρό άγιοι, στην εκκλησιαστική μας ιστορία.

Αντίστοιχα 10 εκατομμύρια ραγιάδες περιορίζονται να βρίζουν (από μέσα τους) τους πολιτικούς επειδή δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, και όχι γιατί ξεπούλησαν την πατρίδα μας και συμμετέχουν στο τελικό σχέδιο κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας μέσω του λαθροεποικισμού.

Με 10 εκατομμύρια "ζωντανούς νεκρούς" δεν είναι τυχαίο πόσοι πολλοί χάρηκαν που βρέθηκε μια Μπιτάκου να κάνει το χρέος της (με το αζημίωτο βέβαια : την προβολή της).

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ....

Μ.Σ.
ένας τακτικός αναγνώστης του makpress