Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Πειραιάς: Κουκουλοφόροι επιστήμονες επιτέθηκαν με καδρόνια στους οπαδούς της Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες σοκ στου Ρέντη, με περίπου 30 άτομα που φορούσαν κόκκινα διακριτικά και κράνη να την πέφτουν στους ταξιδιώτες από την Βαυαρία κατά τη διάρκεια του αγώνα - Άγριο ξύλο και.....

τραυματισμοί Γερμανών!

Θλιβερές εικόνες στου Ρέντη. Με 30 κουκουλοφόρους, που φορούσαν κόκκινα διακριτικά, κράνη και κρατούσαν καδρόνια στα χέρια (!) να την πέφτουν στους ταξιδιώτες από την Βαυαρία κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν (Κ19) για το Youth League. Το σοκαριστικό επεισόδιο, έγινε λίγο μετά το 83’ (κι ενώ η ομάδα U-19 των Βαυαρών προηγούταν 4-0 της αντίστοιχης των «ερυθρόλευκων»).
Τότε, περίπου 30 κουκουλοφόροι με κόκκινα διακριτικά κρατώντας καδρόνια και φωτοβολίδες επιτέθηκαν προς οπαδούς των φιλοξενούμενων που βρίσκονταν στην εξέδρα. Εκεί είχαμε άγρια συμπλοκή, ξύλο και τραυματισμούς Γερμανών.
Φυσικά το ματς διεκόπη προσωρινά, ενώ οι κουκουλοφόροι μετά το ντου και την επίθεση στους Βαυαρούς ταξιδιώτες, φαίνεται να πήραν κάποια πανό από την εξέδρα των Γερμανών και μπάλες και νερά από τον πάγκο της Μπάγερν. Μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων, οι νεαροί παίκτες των δυο ομάδων απομακρύνθηκαν και λίγο αφότου εκείνοι του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς την εξέδρα της Μπάγερν για να ζητήσουν συγγνώμη, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα.
Ακολούθησαν διαβουλεύσεις μεταξύ των Ρουμάνων διαιτητών και της UEFA. Τελικά αποφασίστηκε μετά από την προσωρινή διακοπή, οι διαιτητές και οι παίκτες των δύο ομάδων, να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουν έναν κύκλο, να αλλάξουν δύο πάσες και να λήξει το ματς με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά διασυρμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο.