Όταν ο Φλωρίδης υπαναχώρησε.... μπροστά στην κατακραυγή από την απεργία πείνας του #Ρουτση, ξαφνικά η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι μπορεί και να επανεξετάσει τα αιτήματα και να γίνουν εκταφές.
Μέχρι εδώ έχουμε την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να υποτάσσεται στο αφεντικό.
Πάμε τώρα παρακάτω.
Η εκταφή διατάσσεται μόνο για να γίνει ταυτοποίηση και όχι τοξικολογική εξέταση. Γιατί; Δεν θέλει η Δικαιοσύνη να διαλευκανθεί αν υπήρχε χημικό φορτίο στο τρένο; Δεν θέλει να βγει η αλήθεια;
Γιατί παρανομεί η ίδια η Δικαιοσύνη παραβλέποντας τις τοξικολογικές εξετάσεις που απαιτεί ο νόμος και οι οποίες δεν έγιναν ποτέ;
Εδώ έχουμε το δεύτερο συμπέρασμα. Η Δικαιοσύνη στην ανώτατη βαθμίδα της μάλιστα, είναι υποταγμένη στην συγκάλυψη.
Ο Μητσοτάκης είχε δηλώσει πριν ακόμη ξεκινήσει η έρευνα για τα #Τεμπη, ότι τα περί φορτίου είναι θεωρίες συνωμοσίας. Η Δικαιοσύνη είναι η μόνη που μπορεί να διεκπεραιώσει την συγκάλυψη ώστε να μην κινδυνεύουν οι ένοχοι. Και αυτό κάνει.
Κώστας Βαξεβάνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου