Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Sms της Μαρέβας προς Μαρινάκη “Να τα βρούμε βρε Βαγγέλη"

 

Mε τίτλο: «Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: “Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς”», κυκλοφορεί το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Εστία”. Σύμφωνα με την εφημερίδα η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον.... μεγαλοεπιχειρηματία για την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη της επίσκεψής τους την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραιτήθηκαν. Σημειώνεται ότι μετά από πολλές ώρες σιωπής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλούμενος την δήλωση του εκδότη του iefimerida.gr προχώρησε σε μία υψηλών τόνων διάψευση χωρίς να αναφερθεί στα συγκεκριμένα γεγονότα.


Ουσιαστικά –σύμφωνα με την Εστία– η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ζητάει με το sms που φέρεται να έστειλε στον Βαγγέλη Μαρινάκη να ακούσει τους υπουργούς και να τα βρουν. Πρόκειται για δημοσίευμα που προκαλεί τεράστια πολιτικά ζητήματα, για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος είναι πως –εάν ευσταθεί– συνιστά παραδοχή ότι οι δύο παραιτηθέντες υπουργοί πήγαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη εν γνώσει της συζύγου του πρωθυπουργού και προφανώς του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκτός κι αν η συνάντηση των υπουργών με τον εφοπλιστή έγινε ύστερα από συνεννόηση με την σύζυγο του πρωθυπουργού, αλλά όχι με τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου