Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο νέος Τσίπρας


Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Εργατικών που έγινε στο Λίβερπουλ και λίγο πριν τη σχετική ψηφοφορία, οι σύνεδροι ....
σήκωσαν παλαιστινιακές σημαίες για να υποδηλώσουν τη στήριξή τους στους παλαιστίνιους.

Το συνέδριο κατέληξε σε απόφαση που επικρίνει τον ισραηλινό στρατό, ενώ ο Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος «μόλις αναλάβουμε την εξουσία». (αυτά έλεγε κι ο Τσίπρας!)
Σε απόφαση που επικρίνει τον ισραηλινό στρατό για τη στάση του απέναντι σε διαδηλωτές και στο κάλεσμα προς τη βρετανική κυβέρνηση να σταματήσει τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ, κατέληξε το συνέδριο του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου που έγινε στο Λίβερπουλ και λίγο πριν τη σχετική ψηφοφορία, οι σύνεδροι σήκωσαν παλαιστινιακές σημαίες για να υποδηλώσουν τη στήριξή τους στους παλαιστίνιους.
Οι επικριτές του Εργατικού Κόμματος κατηγορούν την ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν για αντισημιτισμό, με το κόμμα να απαντά ότι δεν έχει αντι-εβραϊκή ατζέντα και ότι έχει μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό.
Από την πλευρά του, ο Τζέρεμι Κόρμπιν τόνισε ότι θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος «μόλις αναλάβουμε την εξουσία», συμπληρώνοντας ότι επιθυμεί μια «ασφαλή και βιώσιμη Παλαιστίνη» που να υπάρχει παράλληλα με το Ισραήλ.

26-9-2018
....................

Σημειώνουμε την ημερομηνία, επειδή ΟΛΟΙ ξέρετε, πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Κόρμπιν μόλις αναλάβει την εξουσία είναι να ΑΥΞΗΣΕΙ τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ και το δεύτερο να φυλακίζει όποιον μιλά για αναγνώριση της Παλαιστίνης. Έτσι δουλεύει το σύστημα..