Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Χαφιέδες Σλαβομακεδόνες, έδωσαν στο διαδίκτυο τα ονόματα και τις φωτογραφίες όσων ψήφισαν στο Δημοψήφισμα

Σάλος σήμερα στα Σκόπια, από την ενέργεια των φανατικών Σλαβομακεδόνων της διασποράς, αυτών που είναι απόγονοι Ελλήνων υποκόων δηλαδή και έφυγαν μετά την ήττα τους στον εμφύλιο, το 1949, στην Αυστραλία. Οι ψευτομακεδόνες της ....
διασποράς κάλεσαν σε μποϊκοτάζ του δημοψηφίσματος όσους ζουν στην Αυστραλία, ΗΠΑ και Καναδά.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε από σήμερα για όσους μένουν εκτός FYROM, οπότε στη Μελβούρνη που ζει ο μεγαλύτερος όγκος των πλέον φανατικών -μετά το Τορόντο- Σλαβομακεδόνων (που μισούν θανάσιμα τους Έλληνες), παρατηρήθηκε ένας πρωτότυπος χαφιεδισμός: οι φανατικοί πήγαν έξω από τα εκλογικά τμήματα και φωτογράφιζαν τους συμπατριώτες τους που δεν υπάκουσαν στο κάλεσμα για αποχή. Στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους (γνωρίζονται μεταξύ τους, σε μια γειτονιά μένουν όλοι), σε σελίδα στο facebook με την επωνυμία predavnicii (προδότες), επειδή αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν θα ψήφιζαν ΥΠΕΡ του ΝΑΙ, ενώ οι διαφωνούντες κάλεσαν σε αποχή (και όχι σε "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα).

Η σελίδα https://www.facebook.com/predavnicii/ ανέβηκε και κατέβηκε πολλές φορές μέσα στη μέρα και αυτή τη στιγμή είναι "κατεβασμένη", προφανώς λόγω παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

makpress 29/9/2018 22.45'