Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Περί μεταναστευτικού κ.α.

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

Κάθομαι  και κοζάρω ούλο αυτό το πατιρντί που γένεται στα πέριξ και στα παραπέριξ, ήγουν κατά τας Ευρώπας μεριά ,με το μεταναστευτικό και προσπαθώ  να βγάλω άκρη.
Ίσα!!!
Ρε δω δεν βγάλασι άκρα κοτζάμ κερά Τασίες, κοτζάμ Μουζάλες ,ολάκεροι Μάρδες μορφωμένοι ,
ικανότατοι αθρώποι με αριστερές παιδείες , με κάργα επαναστάσεις και διαρκή πολυτεχνεία  πίσω τους, με προγράμματα και σχέδια, με   ''περάστε μόρτες''  σύνορα και ''κατά  λάθος Μακεδονίες'' με''ανοίξαμε και σας περιμένουμε πολιτικές'' με διεθνείς συνθήκαι που μόνο εμείς τηρούμε ,με  επενδυτικά πλάνα οικονομεταναστευτικής ανάπτυξις και θα βγάλεις  εσύ ορέ έρμε Μήτσε πούσαι στο πιο λίγο κι από σκέτο να πούμε?


Εδώ ρε υπάρχουσι ηγέτες πρωθυπουργοί , διαπραγματευτάδες με τσαμπουκά κι αρκίδια νααα!! ...μετά συγχωρήσεως , με τεράστιες επιτυχίες (διακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι!!!!) που  παίζουν το άθλημα στα δάχτυλα (μόνον)  κι  έχουσι   συμβουλατόρους τιτανοτεράστιους ,του  βεληνεκούς  ενός Καρανίκα , όπως  και άλλων τινών ομοίων νταραβερτζήδων, καταληψιών ,μπαχαλάκηδων και δεν συμμαζεύεται,  όπου πατούν  τα  κομβία ίδιοι μαέστροι,  μετακινώντας  τα πιόνια πάνω στη διεθνή σκακιέρα και όπως  αντιλήφθητε, βλέπετε και προπάντων ζείτε,  ούλα καλά και αγίως καμωμένα είναι ,  απ το καλό στο καλύτερο πάνε,  ν αγγίξουν μέχρις και το τέλειο τείνουν  .
 Ναι τόσο πολύ.
Νομίζω?

Ας κάνουμε μια υπόθεσις καφενειακής εργασίας
Έστω  ότι κατανοώ  τι παίζει, το οποίον τι και πως στήνεται, που δεν.....
 Έστω ότι ο ρόλος ούλων αυτών των πολιτικών ,κλαμπ, λεσχών , στοών, κυβερνήσεων , παγκομοιοποιητών γενικότερα,  παπαγάλων και δεν συμμαζεύεται δεν είναι τοιούτος που δείχνει αλλά είναι.
Έστω ότι   ούλα αυτά που κυκλοφοράν περί διεθνών συνωμοσιών, σιωνιστικών μηχανορραφιών, δαχτύλων Νεφελίμ και άλλων τοιούτων κόλπων για Βελόπουλους ,  Λιακοπουλους και άλλους τηλεπωλητάς, δεν είναι μπαρμπούτσαλα αλλά πραγματικότης.
Έστω ότι οι καλοπλερωμένοι παπαγάλοι του σεστήματος που κελαηδάνε απ το πρωί ίσαμε με το βράδυ μες τ αυτιά μας τροπάρια κι απολυτίκια  ,  δεν πάνε την γαμιόλα την κοινή γνώμη  εγιαμόλα εγιαλέσα κατά το δοκούν και δια  τα καλά και συμφέροντα τους των αφεντικάδων ιδιοκτητών τους αλλά υπηρετούν την αντικειμενική ενημέρωσις.
Έστω ότι  δεν  προστάζει έτσι το διεθνές κεφάλαιο , οι πτωχοί τραπεζίται , οι χρηματοπιστωτικοδιαόλοι τριβόλοι, αλλά ως ουμανιστές και μόνον   το καλό του κοσμάκη σκέπτονται και δια τούτο πράττουν.
Έστω ότι οι εναλλασσόμενες μαριονέτες που μας κυβερνάν φορώντας  μάσκες , δεξιές , πιο δεξιές , κεντρώες , λίγο πιο κεντρώες, σοσιαλδημοκρατικές ,αριστερές και πάει λέγοντας, νοιαζόταν για τη χώρα που κυβερνάν και τον λαό της και όχι  μόνον για  την ποτάνα την εξουσία. 
Έστω ότι η διεθνής νομενκλατούρα (και η δίκη μας μέσα) δεν  διαχωρίζει το κόσμο σε τάξεις δύο. Τους   πολύ πλούσιους και τους  πολύ φτωχούς. (Τι τις θέτε τις πολλές τάξεις ? Για μπέρδεμα?) με ότι αυτό συνεπάγεται, που παρασυνεπάγεται.
Έστω ότι όσοι  κονούν σημαίες και ονειρεύονται  λαϊκές επαναστάσεις και εξεγέρσεις και άλλα τέτοια για κολλημένους ή βολεμένους αριστερούς δεν είναι ''χρήσιμοι ηλίθιοι'' του συστήματος, που είναι.
Έστω ότι δεν   τους χαϊδεύουν τον κώλο κάτι καλόπαιδα τύπου Ροτσάιλντ πουλώντας τους την παγκοσμιοποίησις ως διεθνισμό, την κατάργησις σενόρων,  για άλμα προς τον σοσιαλισμό, τους ξορκισμένους (άχρηστους κι επικινδύνους ) εθνικισμούς ως  βήμα προς το παγκόσμιο προλεταριάτο και  τα φύκια ως μεταξωτές κορδέλες γενικότερα, που τους τα πουλάν.
Έστω ότι δεν είναι  το πετρέλαιο, δηλαδής η ενέργεια, ήγουν το χρήμα , το οποίον η δύναμις ,αυτό που τα ξεκινάει ούλα κι αυτό στο οποίον καταλήγουσιν, που δυστυχέστατα  είναι.
Έλα τώρα που τα μεμέτια έχουν πλέντυ πετρέλαιο κει κάτω με τα συνημμένα του βεβαίως βεβαίως και εμείς  το γουστάρουμε πολύ να πούμε?
Έλα  όμως που για να γίνουν ούλα τα παραπάνω   ως είπαμε , θέλουμε κόσμο και κοσμάκη?
 Το οποίον μάζες?, Λαό  να πολεμήσει? Κορμιά  να πέσουν? Κάποιον να βάλει   πλάτη? Να βάλει χέρι  να υλοποιήσει ρε παιδί όσα απ τα παραπάνω ΔΕΝ σχεδιάστηκαν?
Πως θα κονηθούν ούλοι τούτοι?
Που ναι μεν ο καναπές , όπου δεν τους χώσαμε για να σαπίζουν, ήτο καλός, καλός και εξυπηρετικός  , αλλά ο αήρ τώρα άλλαξε και θέλουμε κίνησις.
 Πρέπει το λοιπόν  να βρούμε αυτό που θα τους σηκώσει απέ τον καναπέ
Ναι?
Ε!!!!ναι

Λέω να χρησιμοποιήσουμε τη θρησκεία θα είπε ένας μορφωμένος ινστρούχτορας και ούλοι οι παραπάνω θα το βρήκασι '' σωστόν και λογικόν'' 
Κει πέρα μάγκες  θα σηκωθεί το τείχος απέναντι στους άλλους. Τους "κακούς'' 
Κει λεπόν   θα πατήσει το μίσος για να μπορούμε  να σκοτώνουμε  άνευ προβλέματος και τύψεων. Στη διαφορετικότης.
 Ωραία , όμορφα ,  ωφέλιμα και προπαντός δοκιμασμένα
 Θρησκεία
Βάλτε μπροστά τις όποιες  διαφορές μας  με τους απέναντι μεμέτηδες εν προκειμένω, κάντε παιγνίδι με  τον  μεσαιωνικό φονταμενταλισμό τους  ,ανέδειξε την βαρβαρότης τους , χώστους έξω απ το κατώφλι σου να ενοχλούν θέλουν δε θέλουν την όποια νιρβάνα σου, τσίγκλα τους να βάλουν και τίποτες μπόμπες σε κεφάλια ασχέτων αθώων, χτύπα και στα βασικά ένστιχτα (καύλωσαν όλως ξαφνικά  μαζί και ταυτοχρόνως ούλα τα εν Γερμάνια μεμέτια  κι ορμήξαν να γαμήσωσι στις Γερμανίδες)  κι έχεις το σκηνικό που χρειάζεσαι για Παγκόσμιο Θρησκευτικό πόλεμο.
Τους βάλαμε λεπόν μπουρλότο , τους ρίχνουμε και κουφέτα απέ τον ουρανό , καθαρίσαμε και κονομάμε κανονικώς.
Ρε τόσο απλά ?
Τόσο απλά

Έλα όμως που οι μαρμούκαλοι  αντέδρασαν, καθ ο κι αυτοί μπορεί να είναι   στο μεσαίωνα τους μεν, (χρήσιμον εργαλείο ο μεσαίων γενικότερα)  αλλά χαζοί δεν είναι δε?
'' Γιατί ρε μόρτες ούλα δικά σας μα τον Προφήτη?
Μείς δεν έχουμε καταπιόνα?''
Κι επειδής στα ίσα  τσαμπουκαλίκι με τη δύση δεν τους παίρνει, το ρίξαν στην  παλιά μας τέχνη κόσκινο τρομοκρατία κι όποιον πάρει ο Αλλάχ.
Μα θα πει κάποιος ''μείς τα κάνουμε ούλα ρε Μήτσε?
 Οι Δυτικοί τέλος πάντων?''
 Ποσώς αδελφέ. Κάπως έτσι παίζεται το παιγνίδι κι απέ την άλλη πλευρά, απλά αυτοί έχουσι άλλο σύστεμα να κατεβάζουν  ομάδα.
Το οποίον προωθούν τώρα ας πούμε  στρατό, με κάλυψη τα αναλώσιμα γυναικόπαιδα.
Την επαύριον ποιος μου εγγυάται εμένα  ότι ένα μέρος  ούλων αυτών των σημερινών  προσφύγων, δεν θ αρχίζει να βάζει μπόμπες οπού σταθεί κι οπού βρεθεί κι άντε συ να το παλέψεις μετά.
Κάνε όσα προγκρόμ διώξεων μουσουλμάνων, επι δικαίων και αδίκων , θες .
Το λύνεις το πρόβλεμα? 
Τσούκ!!!!

Στην πορεία των πραγμάτωνε λοιπόν ,το δίκιο πήγε για βρούβες και  μας έμεινε αμανάτι η βία και η όλη ανακατωσούρα
Πως αντιδρά στο πασιφανές η ''Πεφωτισμένη δύσις?''
Κάνοντας μαλακίες
Έκλεισαν τα σύνορα , θέλουν την Ελλάδα αποθήκη και νομίζουν ότι λύνουν το πρόβλημα.
 Τις προηγούμενες μέρες έσκασαν  μπόμπες στην καρδιά της Ευρώπης.
Αααααα!!!!!  και ουουουου!!!! και συλλυπητήριααααα!!!!!! κι αντί να λάβουν μέτρα ρίχνουν λάδι στην αντιπαράθεσις και την δημιουργία μετώπου.
Έτσι βολεύει.

Πώς αντιδρά η δίκη μας κυβέρνησις?
Κάνοντας πιο χοντρές μαλακίες.
Αφού βοήθησε να γίνει η Ελλάδα απέραντος καταυλισμός με την άμυαλη και ανεδαφική πολιτική της , προσθέτοντας ακόμα μια ήττα στις ήδη υπάρχουσες , απομόνωσε τη χώρα από την  ευρωπαϊκή θέσης της  κι απομείναμε μονάχοι πτωχομπινέδες να ψελλίζουμε αριστερά τσιτάτα ,μπας και λυπηθεί κανένας τον ουμανισμό και την δημοκρατηκότης μας.
 Κι οι άσπονδοι γειτόνοι μας οργιάζουν διδάσκοντας στους επικίνδυνα άσχετους δικούς μας , διπλωματία
Έχουν οι κυβερνώντες (ούλοι)  την ίδια αντάρα με μένα τον άσχετο Μήτσο
Τα πράγματα θα χειροτερέψουν .
 Οι νέες σταυροφορίες  ξεκινούν. Ήδη ξεκίνησαν
Οι μεμέτηδες θα αντιδράσουν με τον τρόπο που μπορούν και ξέρουν
Τρομοκρατία

Και για μας'' ήρθε η στιγμή ν αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και πους θ αφήσουμε'' ως τραγούδαγε παλιά κι ο Νιόνιος.
. Δεν θα μας σώσουν ούτε τα κλάματα ούτε οι διαμαρτυρίες ουτε η μπάλα στην κερκίδα.
 Οι δυνατοί του κόσμου τάχουν αυτά γραμμένα στα παπάρια τους . Το μόνο που μετράει είναι το  κονόμι και τίποτις αλλο..
 Ο ταξικός πόλεμος σχεδόν τελειώνει.
 Το αποτέλεσμα το είπαμε παραπάνω. Τα πράγματα ως προς αυτό διαμορφώθηκαν. Η περιβόητη νέα τάξις πραγμάτων νίκησε.
Ένας νέος παγκόσμιος θρησκευτικός  πόλεμος ξεκινάει.
Αυτά τα ολίγα και χαζά επί του θέματος

      Γεια χαρά νταν μόρτες 
 







Μήτσος Τούφας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου