Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ρεβεγιον στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης - Τι θα φάτε ...τι θα πληρώσετε

Αν δεν μπορείτε να υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο, χωρίς να απολαύσετε γαρίδες ποσέ ή παβέ από σοκολάτα Valrhona, κρατώντας ένα ποτήρι Veuve Clicquot , διαβάστε:



Πριν διαβάσετε όμως, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε να κρατήσετε την όρεξή σας για την Πρωτοχρονιά του 2017, καθώς οι θέσεις σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία, είναι κλεισμένες από τον Οκτώβριο ! Όσο πιο ακριβό το μενού, τόσο πιο νωρίς έχουν κλειστεί οι θέσεις. Παρηγορηθείτε όμως: στην Αθήνα, οι θέσεις για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν των 500 ευρώ ανά άτομο, είναι κλεισμένες από τον Μάρτιο.


Makedonia Palace
Το πολυτελές ξενοδοχείο της παραλίας έχει στολιστεί εντυπωσιακά και σας περιμένει να περάσετε τις φετινές γιορτές με τα εορταστικά μενού και προγράμματα που έχει ετοιμάσει. Διασκεδάστε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με set menu 6 πιάτων συνοδεία ζωντανής μουσικής από το σχήμα της Ελευθερίας Πάτση (75 ευρώ το άτομο, παιδικό μενού: 25 ευρώ), ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα ένα ντουέτο jazz θα συνοδεύει το εορταστικό γεύμα στον πλούσιο μπουφέ (60 ευρώ το άτομο). Για την αλλαγή του χρόνου, το μενού περιλαμβάνει 7 πιάτα, ενώ το μουσικό σχήμα «Σαν Παράσταση» θα σας διασκεδάσει μέχρι τις πρωινές ώρες (105 ευρώ το άτομο, παιδικό μενού: 35 ευρώ το άτομο). Και για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, τι καλύτερο από το να την υποδεχτείτε με ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα για όλη την οικογένεια υπό τους ήχους της jazz!
> www.makedoniapalace.com

THE Excelsior και City HOTEL
Βιομηχανικό design αλλά και διακριτική πολυτέλεια συνδυάζει ο φρέσκος και εναλλακτικός χώρος be* του ξενοδοχείου The Excelsior, όπου ο executive chef Γρηγόρης Καρακασίδης προτείνει παραδοσιακές γεύσεις με δημιουργικές πινελιές (Παραμονή των Χριστουγέννων: 45 ευρώ το άτομο, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 55 ευρώ), ενώ στο μοναδικό εστιατόριο Mezzanine θα απολαύσετε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία και θα υποδεχτείτε το νέο έτος υπό τους ήχους κλασικής μουσικής (77 ευρώ το άτομο). Στο δε City, στην απέναντι μεριά του δρόμου, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε μεταξύ του τρυφερού γουρουνόπουλου και του αρωματικού στήθους πάπιας, που συνοδεύονται από άλλα 5 πιάτα (55 ευρώ το άτομο). Αν θέλετε να συνδυάσετε και τη διαμονή σας στα δύο ξενοδοχεία, επιλέξτε το εορταστικό πακέτο, που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό, gala dinner 7 πιάτων, σαμπάνια για το καλωσόρισμα και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και του Hammam Central Spa του City Hotel συν 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες (στα 404 ευρώ τα Χριστούγεννα και 694 ευρώ την Πρωτοχρονιά στο Excelsior, και 290 ευρώ τα Χριστούγεννα και 440 ευρώ την Πρωτοχρονιά στο City).
> www.excelsiorhotel.gr και www.cityhotel.gr

Mediterranean Palace Hotel
Το πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που συνδυάζει ιδανική τοποθεσία με υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, έχει ετοιμάσει ελκυστικά πακέτα διαμονής και προτάσεις διασκέδασης για τη φετινή εορταστική περίοδο: πλούσιο μπουφέ την παραμονή των Χριστουγέννων (60 ευρώ) συνοδεία ζωντανής μουσικής από σαξόφωνο αλλά και μουσικού προγράμματος που θα επιμεληθεί DJ, και μπουφέ για όλη την οικογένεια ανήμερα (38 ευρώ). Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς το εορταστικό gala στο εστιατόριο Diplomatico με φαγητό τιμάται 70 ευρώ, ενώ την πρώτη ημέρα του χρόνου ο μπουφές γεμίζει και πάλι με τις γαστριμαργικές δημιουργίες της εξαιρετικής ομάδας των σεφ του ξενοδοχείου με 38 ευρώ. Ολες οι παραπάνω τιμές είναι κατ’ άτομο, χωρίς ποτά. Τα πακέτα διαμονής ξεκινούν από 100 ευρώ την ημέρα.
> www.mediterranean-palace.gr

Electra Palace THESSALONIKI
Στην ολοφώτιστη πλατεία Αριστοτέλους και με θέα τον γοητευτικό Θερμαϊκό, το Electra Palace έχει ετοιμάσει για τις φετινές γιορτές ρεβεγιόν στο εστιατόριο Ορίζοντες προς 75 ευρώ το άτομο την Παραμονή των Χριστουγέννων και 125 ευρώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς και γιορτινά μεσημεριανά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα buffet με παραδοσιακά εδέσματα προς 35 ευρώ.
> www.electrahotels.gr

Daios Luxury Living
Πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο, το gala της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του «γκουρμέ» ξενοδοχείου περιλαμβάνει ένα μενού 6 πιάτων υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής (Παραμονή Χριστουγέννων: 65 ευρώ το άτομο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 100 ευρώ, 50% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών).
> www.daioshotels.com

Domotel Les Lazaristes
Ενα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής και διασκέδασης προσφέρει το Domotel, το οποίο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα (24-27 Δεκεμβρίου), ρεβεγιόν την Παραμονή και Χριστουγεννιάτικο γεύμα, χρήση του γυμναστηρίου, parking, προς 332 ευρώ.
> http://www.domotel.gr/hotel/1/LesLazaristes

HOTEL Nikopolis
Γιορτές με διακριτική πολυτέλεια σε μοντέρνο design, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την Παραμονή των Χριστουγέννων έχει σχεδιαστεί ένα μενού 6 πιάτων (59 ευρώ) και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα μενού 7 πιάτων (92 ευρώ) συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ανήμερα των δύο εορτών ο μπουφές θα γεμίσει με ελληνικές παραδοσιακές γιορτινές γεύσεις προς 49 ευρώ. Ολες οι τιμές είναι κατ’ άτομο χωρίς ποτά. Η διαμονή ξεκινάει από 125 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες και τα προϊόντα Thalgo, απεριόριστη χρήση του Aqua Club Spa, δωρεάν εξωτερικό πάρκινγκ, late check out και δωρεάν wifi.
> www.hotel-nikopolis.com


Hyatt Regency hotel
Δείπνο και Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι 31 Δεκεμβρίου
Με ένα cocktail με βότκα Belvedere περνάμε στο Grand Ballroom, όπου ένα πλούσιο μενού τόσο με ψάρι όσο και με κρέας μας περιμένει. Το λαυράκι καρπάτσιο συναντά το μοσχαρίσιο φιλέτο «Rossini» ενώ στο κλείσιμο μας περιμένει σαμπάνια Veuve Clicquot Brut Yellow και φυσικά βασιλόπιτα. Για όσους συνεχίσουν στο party με 20€ επιπλέον εξασφαλίζουν απεριόριστη κατανάλωση. Όσοι προτιμήσουν μόνο το party πρέπει να προσέλθουν στις 23:00.
Μουσική με Dj και Ζωντανό Εορταστικό Πρόγραμμα
Τιμή κατ’ άτ ομο στο δείπνο: 89€
Ώρα προσέλευσης : 21:30
Τιμή κατ’ άτομο στο πάρτι: 50€
Ώρα προσέλευσης ελεύθερη από τις 23:00 (απεριόριστη κατανάλωση από τη λίστα ποτών ενώ σερβίρεται και finger food).

(με πληρ.από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου