Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Εμετική η κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ από τη βρωμιά

Όχι ρε, δεν θα μείνουμε στα τετριμμένα περί "έλλειψης αναλωσίμων". Ναι, υπάρχει κι αυτή, ναι, υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την εικόνα αχουριού, που ...
παρουσιάζει το νοσοκομείο. Το ΑΧΕΠΑ είναι ο ορισμός του εξευτελισμού του ανθρώπινου είδους σε όλα τα επίπεδα. Δεν περιγράφεται η βρωμιά και η ακαταστασία παντού.
Είναι ένας πραγματικός βόθρος !

Επιτέλους, ας κουνήσει τον κώλο του το περήφανο και παραχαϊδεμένο "ανθρώπινο δυναμικό", να ρίξει λίγο νεράκι στις τουαλέτες. Τα σκατά έχουν βγει στους διαδρόμους, όλο το νοσοκομείο βρωμάει σκατίλα. Ε, όχι, δεν είναι μόνο η έλλειψη πόρων, που βολεύει όλους τους τεμπέληδες να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία ! Είναι και η έλλειψη φιλότιμου.

Δεν χρειάζονται εκατομμύρια ευρώ για να σφουγγαρίζεις αλλάζοντας κάπου κάπου το νερό κι όχι να σφουγγαρίζεις δέκα δωμάτια με τον ίδιο κουβά.

Η νοοτροπία του "ανθρώπινου δυναμικού" που όλοι οι πολιτικοί γλείφουν για το πόσες θυσίες κάνει (φράση κλισέ : "χάρη στην αυτοθυσία του προσωπικού"), δεν μπορεί να είναι αυτή η ξύλινη συνδικαλιστική νοοτροπία των αέναων απαιτήσεων και της "διοίκησης που δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματά μας".

Θέλει και λίγο φιλότιμο. Καλός ο συνδικαλιστικός αγώνας, αλλά το ΑΧΕΠΑ πνίγεται στο κατουρλιό σύντροφοι. Θα ψοφήσετε όλοι, από την καθαρίστρια μέχρι τον κύριο καθηγητή χειρουργικής από τη βρώμα. Βάψτε και κανέναν τοίχο κάπου κάπου.  Βάψτε και κανένα ασανσέρ. Μπαίνεις στο ασανσερ της ΠΡΧ και κάνεις εμετό από τη βρώμα. Αφήστε το παραμύθι του "λεφτά δεν υπάρχουν", χρειάζεται και φιλότιμο και όρεξη για δουλειά. Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Έχετε εθιστεί στη βρώμα, έχουν αδρανοποιηθεί τα αντανακλαστικά σας, δεν έχετε όρεξη ούτε την καρέκλα σας να ξεσκονίσετε. Έχετε εθιστεί στη βρώμα.

Ε, δεν έχει λεφτά η πατρίδα, τι να κάνουμε; Σε όλους τους χώρους περνάμε δύσκολα. Αυτό δεν σημαίνει ότι, μέχρι να εξασφαλιστεί η ομαλή χρηματοδότηση των νοσοκομείων, εσείς θα πρέπει να αφήσετε το ΑΧΕΠΑ να βρωμάει σαν βόθρος !

Βασ.Πρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου