Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πρόεδρος Βενζινοπωλών: "Κανένα πρόβλημα με τα καύσιμα"

«Όντως υπήρχε ένας πανικός από τον κόσμο, ο οποίος για μας είναι αδικαιολόγητος, από την άποψη ότι τα διυλιστήρια και...
με ανακοινώσεις που έκαναν αλλά και από όσο γνωρίζουμε, τα αποθέματά τους φτάνουνε για τους 9 μήνες», δήλωσε στον Alpha96.5 ο Σπύρος Μελίδης, πρόεδρος Ένωσης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας: «Άρα λοιπόν ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων θα γίνεται ομαλά».
«Νομίζω ότι άδικα ο κόσμος πανικοβλήθηκε, άδικα στήθηκε στις ουρές, άδικα δημιουργήθηκε η εικόνα πρατηρίων που είναι κλειστά γιατί ουσιαστικά σφραγιστήκαν εχθές από τους πελάτες ή και τα λίγα εναπομείναντα σήμερα που λειτουργούν, έχουν λίγα καύσιμα γιατί ακόμα οι φορτώσεις δεν ξεκίνησαν και οι εταιρείες περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Καταλαβαίνετε το τοπίο είναι λίγο θολό», επισήμανε ο κύριος Μελίδης.
«Κατανοούμε και τον κόσμο, όλοι σήμερα είναι εκνευρισμένοι, υπάρχουν κάποιοι διαπληκτισμοί. Εκείνο το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε εμείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούνται ουρές, να ταλαιπωρείται άδικα ο κόσμος χωρίς νόημα», υπογράμμισε ο πρόεδρος των πρατηριούχων Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας: «Έχω ακούσει από το πρωί για φαινόμενα αισχροκέρδειας, ότι κάποια πρατήρια ανέβασαν 20 λεπτά το λίτρο κτλ. Ο καταναλωτής επειδή ακριβώς διαβάζει τις τιμές των πρατηρίων και επειδή ακριβώς υπάρχει και επάρκεια, δεν χρειάζεται αν δει ότι ένα πρατήριο πουλάει σε πολύ υψηλή τιμή, έχει δύο πράγματα τη δυνατότητα να κάνει. Ή να μην αγοράσει από αυτό το πρατήριο ή να καταγγείλει αυτόν τον κακό συνάδελφο στις αρμόδιες αρχές», κατέληξε ο κύριος Μελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου