Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Κασσελάκης Σκρουτζ: Αν βάλω 50 ευρώ για κεριά θα μου δώσεις εσύ για βενζίνη;

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα στελέχη της Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος.... επισκέφθηκε την ενορία και το Ημερήσιο Σχολείο συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ και μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας ενώ είχε και έναν ενδιαφέροντα διάλογο για τα κεριά και την βενζίνη με μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Συγκεκριμένα ένας από τους παριστάμενους του πρότεινε να βάλει στο παγκάρι 50 ευρώ για τα κεριά που θα άναβε. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «αν μου δώσεις εσύ για βενζίνη, θα βάλω και εγώ 50 ευρώ;». 

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας» στον οποίο δούλευε ο κ. Κασσελάκης, εισήλθε αρχικά στον χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, όπου άναψε κερί και, στην συνέχεια, συνομίλησε με το ιερατικό προσωπικό και τον π. Γρηγόριο Σταμκόπουλο, που φάνηκε εκστασιασμένος από τη συνάντησή του με έναν celebrity.

Έκανε ερωτήσεις για το σχολείο, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για τον αριθμό των μαθητών, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον π. Στακόπουλο «πώς έχει επηρειάσει η επιστήμη της Πληροφορικής την αντίληψή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου