Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Πω πω πω τί θα πάθουμε!!!

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Θα καταργήσουν τα μετρητά και δεν θα μπορώ να εισπράττω αμοιβές χωρίς απόδειξη. Ούτε και οι επίορκοι δημόσιο υπάλληλοι, αλλά και οι πωλητικοί και οι παρατρεχάμενοί τους,  θα μπορούν να εισπράττουν μίζες και....

να τις φυλάνε κάτω από το στρώμα. Και οι καημένοι οι γιατροί θα είναι και πάλι υποχρεωμένοι να εκδίδουν αποδείξεις για τις αμοιβές που θα εισπράττουν, ενώ τώρα φοροδιαφεύγουν ασυστόλως χάρη στη μεγαλοφυά μεταρρύθμιση [λέμε και καμμιά μ..] του ΣΥΡΙΖΑ που κατήργησε την έκπτωση των ιατρικών δαπανών από το φορολογητέο εισόδημα.

Θα μου δώσουν και δελτίο ταυτότητος με τσιπάκι, σαν αυτό που ήταν κρυμμένο στο εμβόλιο που έκανα κατά του κορωναϊού, και θα με παρακολουθεί το «κράτος» σε κάθε μου κίνηση. Λέτε να στερηθώ το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και οι γκόμενες να μη μπορούν να βγάζουν τα βυζιά τους και τις κωλάρες τους στο διαδίκτυο;

Συμφορά!!!!!!!!! Ωιμέ!!!

 

Πάντως, οι τράπεζες θα συνεχίσουν να αποδίδουν τόκο 0,001% επί των καταθέσεων, τις οποίες θα συνεχίσουν να δανείζουν με επιτόκια >7%.

Από την άλλη, ατελείωτες ουρές νουνεχών πολιτών στα Αστυνομικά Τμήματα τις τελευταίες ημέρες, για να αντικαταστήσουν τα δελτία ταυτότητος με νέα που θα έχουν την ίδια μορφή και, έτσι, να αποφύγουν  την ταυτότητα με το τσιπάκι που έρχεται σε μερικές ημέρες.

Και μετά διερωτώμεθα πώς ο σύζυγος της Μαρέβας και οι περί αυτόν   συγκέντρωσαν το 41% των εγκύρων ψηφοδελτίων, αλλά και ο Ανδρουλάκης ισχυρίζεται πως το κώμα του αποτελεί τη μόνη δημοκρατική εναλλακτική λύση άνευ λεπτομερειών  και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτός είναι η λύση, επίσης άνευ λεπτομερειών ανάλογων της εμπνευσμένης κατάργησης της έκπτωσης των ιατρικών δαπανών από το φορολογητέο εισόδημα, ενώ εκπρόσωποι όλων των άλλων κωμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή [ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη, Πλεύση] δεν καλούνται σε συζητήσεις στα βοθροκάναλα, τα οποία διαφεντεύουν οι Πρόεδροι των ΠΑΕ που συνεσκέφθησαν μετά του Κούλη για την πάταξη της οπαδικής βίας, την οποίαν οι ίδιοι παρακολουθούν απαθείς, αν δεν υποδαυλίζουν.

Σώτος περιδεής χωρίς περιδέραιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου