Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

"Ομοφυλόφιλη" βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στην Αθήνα

Διαβάστε τι γράφει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πατριωτικής Ένωσης στη Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Νασιούλας:

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος προκαλεί νέο σκάνδαλο στην Ανατολική Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία.

Σήμερα, έγινε πρωτοσέλιδο βαφτίζοντας τα παιδιά ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού.

Οι γονείς και οι συγγενείς επαινούν τον Αρχιεπίσκοπο που τέλεσε το «πρώτο ανοιχτά ομοφυλοφιλικό βάπτισμα» στην Ελληνική Εκκλησία.

Αμέσως μετά το τέλος της Διάσκεψης Κληρικών-Λαϊκών στη Νέα Υόρκη, ο Ελπιδοφόρος πραγματοποίησε ένα απροειδοποίητο ταξίδι στο προάστιο της Αθήνας, τη Βουλιαγμένη, για να βαφτίσει τα τέκνα του ηθοποιού Ευάγγελου Μπούση και του σχεδιαστή μόδας Πίτερ Ντούντα, με τον οποίο είναι συνδεδεμένος εδώ και καιρό.

Η Βάπτιση έγινε εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Νασιούλας: “Ξένο σώμα στην Εκκλησία, ο Αμερικής Ελπιδοφόρος”

Θλιβερή έκπληξη μας προκάλεσε η είδηση πως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τέλεσε τα Μυστήρια του Βαπτίσματος και του Χρίσματος ως την “πρώτη ανοικτά ομοφυλόφιλη βάπτιση στην Ελληνική Εκκλησία”, τόνισε ο Ιωάννης Νασιούλας.

Βαπτίζοντας τα τέκνα ομόφυλου ζεύγους ανδρών, σε Ιερό Ναό σε προάστιο της Βουλιαγμένης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος προσέβαλε βαρύτατα την Ορθόδοξη Ανατολική του Χριστού Εκκλησία, το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων και των Ορθοδόξων Χριστιανών απανταχού της οικουμένης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος υποπίπτει σε αίρεση και προσβάλει την Ιερά Παράδοση.

Αν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος αποπειράται να ποδηγετήσει τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους σε μια νέα θρησκεία οικουμενικής κοπής, χωρίς Χριστό και χωρίς την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων, θα μείνει μόνος του.

Πριν, όμως από αυτήν την αναπότρεπτα θλιβερή κατάληξη, η Πατριωτική Ένωση καλεί τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη στην χωρική αρμοδιότητα του οποίου τέλεσε τα Ιερά Μυστήρια ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως να λάβουν άμεσα και σαφώς θέση.

Στην συνείδηση των Ελλήνων και των Χριστιανών Ορθοδόξων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος είναι ξένο σώμα.

Η Πατριωτική Ένωση δεν τον αναγνωρίζει, κατέληξε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου