Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

"Ευρωπαίοι, το συμφέρον σας είναι με τη Ρωσία, οι ΗΠΑ σας ξεζουμίζουν"

 O Μουσουλμάνος πρόεδρος της Τσετσενίας, Ρασμάν Καντίροφ, φανατικός υποστηρικτής του Πούτιν, είναι ο πιο επιδραστικός άνθρωπος στους 30 εκατομμύρια Μουσουλμάνους της Ρωσίας. Τα τσιτάτα του στο telegram συγκεντρώνουν μέχρι 2.000.000 likes!

Γράφει λοιπόν σήμερα, αυτό το προπαγανδιστικό κείμενο:

Γιατί σχεδόν όλος ο κόσμος εντρυφεί στους παραλογισμούς του Μπάιντεν;
Οι ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών, σοβαρά, απαντούν στην ερώτηση. Μην λέτε μόνο ιστορίες για την αμερικανική δημοκρατία, τους διακανονισμούς σε δολάρια, το αμερικανικό χρηματιστήριο, τα αποθέματα χρυσού τώρα... Άσε αυτές τις στερεότυπες δικαιολογίες που σκοτώθηκαν στο χρόνο και απάντησε στην ερώτηση.
Εάν ο εξαθλιωμένος καουμπόι Μπάιντεν δεν ενδιαφέρεται για την οικονομία σας ή για το ποιες αρνητικές διεργασίες συμβαίνουν σε εσάς, γιατί εσείς, οι αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές χώρες, ανησυχείτε για τα συμφέροντα των κρατών περισσότερο από τους δικούς σας λαούς και εδάφη; Γιατί πιστεύεις ότι αν οι Ηνωμένες Πολιτείες φοβούνται τη Ρωσία, τότε σε απειλούν με κάτι;
Τις τελευταίες εβδομάδες, διάβασα μόνο για άλλη μια γεροντική δήλωση του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος είτε ξεχνά ότι είναι σύζυγος της πρώτης κυρίας είτε μπερδεύει τους Ουκρανούς με τους Ιρανούς. Δεν θα εκπλαγώ αν αύριο οι αμερικανικές φώκιες του Πολεμικού Ναυτικού προσγειωθούν στις ακτές του Περσικού Κόλπου και, κατόπιν εντολής του Μπάιντεν, αναζητήσουν μάταια την τοποθεσία του ρωσικού στρατού - μια διαταγή είναι εντολή, πρέπει να προσποιηθεί κανείς.
Και αυτά είναι απλώς δημόσιες δηλώσεις. Υπάρχουν σίγουρα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στους τοίχους του Λευκού Οίκου. Δεν ζηλεύω τον βοηθό του που είναι υπεύθυνος για την πυρηνική βαλίτσα. Πρέπει επίσης να ρίξει κρύο ιδρώτα για δύο.
Λοιπόν, ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών, αξιολογήστε την κατάσταση με νηφαλιότητα. Έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να απαλλαγείτε από την αμερικανική καταπίεση, ενώ ένας ξεκάθαρος θησαυρός βρίσκεται στο τιμόνι αυτής της χώρας. Σκεφτείτε τα συμφέροντα των χωρών σας, την έλλειψη βενζίνης και φυσικού αερίου, την αύξηση των τιμών. Εκτός από τα πεινασμένα κράτη, υπάρχουν πολλοί εταίροι στον κόσμο που είναι πιο υπεύθυνοι, δεν χρησιμοποιούν διπλά μέτρα και σταθμά, δεν θα σας κατηγορήσουν για όσα δεν κάνατε και δεν θα καταστρέψουν την οικονομία σας για να σώσουν τη δική τους.
Οι ΗΠΑ σήμερα είναι ένας οικονομικός βρικόλακας στον οποίο είναι καιρός να βάλουμε ένα στοίχημα. Ο Μπάιντεν είναι ένας εγκληματίας πολέμου που καλύπτει χρόνια φρικαλεοτήτων του Πενταγώνου.
Σώστε τις χώρες σας. Μην αφήσετε έναν ηλίθιο καουμπόη να καταστρέψει τον υπόλοιπο κόσμο.


https://t.me/s/RKadyrov_95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου