Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ναι, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ από το καφενείο Bohemians

*το άρθρο γράφτηκε πριν τη λήξη του α΄ημιχρόνου 

Αναρωτιόμασταν την προηγούμενη εβδομάδα: Μπορεί να "καταφέρει" ο ΠΑΟΚ να χάσει από το καφενείο του Δουβλίνου; Να θυμίσουμε ότι η Μποέμιανς, διέθεσε για μεταγραφές το ....αστρονομικό ποσό των 60.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ αρκετά εκατομμύρια. Η Ιρλανδική ομάδα κοστίζει συνολικά 1,42 εκ. ευρώ, όσο τα παπούτσια των παικτών του ΠΑΟΚ, που... έχουν εμπορική αξία 65 εκατομμύρια. Ο ΠΑΟΚ τιμάται 50 φορές τη Μποέμιανς! Οι παίκτες της έχουν συμβόλαια των 20 και 30.000 ευρώ το χρόνο, του ΠΑΟΚ έχουν 1, 2 και 3 εκατομμύρια. Ο πιο ακριβός της παίκτης, ο Kelly τιμάται  150.000 ευρώ. O πιο ακριβός του ΠΑΟΚ, ο Τζόλης, 12 εκατομμύρια. Ένας μόνο παίκτης του ΠΑΟΚ, κοστίζει σχεδόν 10 φορές ολόκληρη τη Bohemians.  O παίκτης που έκανε το 1-0, ο Coote, κοστίζει 80.000 ευρώ. Όσο ...οι φόρμες Καγκάβα, που δεν ακούμπησε μπάλα στο 1ο ημίχρονο.


O προπονητής της παίρνει 40.000 το χρόνο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ παίρνει 2,5 εκατομμύρια. Το γήπεδό της Dalymount Park, χωράει 6.600 άτομα. Πρόκειται για μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟΝΕ, Τρίγλιας, Αγροτικού Αστέρα, Εθνικού Γιαννιτσών κ.λπ. Είναι αδιανόητο να δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ από αυτή την ασήμαντη ερασιτεχνική ομαδούλα γειτονιάς.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να χάσει ΚΑΙ απ΄αυτό το καφενείο, τηρώντας την παράδοση που θέλει τις ελληνικές ομάδες να γελοιοποιούνται από παντελώς άγνωστες ομαδούλες-χωριά, το καλοκαίρι και να φεύγουν νωρίς-νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για να "συγκεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα", όπως παραμυθιάζουν τους χαχόλους οπαδούς τα αθλητικά ΜΜΕ, που πουλάνε οπαδισμό σε ανεγκέφαλους;

Μήπως κάποιος να τους μιλήσει ...για τη Rexona; Να τους πει δηλαδή, ότι οι ελληνικές ομάδες είναι ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ, αφού έχουν αποκλειστεί από απίθανα χωριά, δεκάδες φορές; Μήπως να καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι οι αγαπημένες ομάδες, είναι μόνο για την επαρχία Ελλάδα;

Η Bohemians είναι ένα καφενείο, στο οποίο οποιαδήποτε ομάδα από τη γειτονική Τουρκία π.χ. θα είχε βάλει ήδη 3 γκολ. Όπως ας πούμε ρίχνει αυτή την ώρα η Αϊντχόφεν στη Μίντιλαντ. 3 τεμάχια σε ένα ημίχρονο, στην υποδεέστερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ...ζορίζεται από τον καφενέ Μποέμιανς!!! Εντάξει, θα περάσει φυσικά στο τέλος, αλλά και μόνο που έφαγε γκολ απ΄αυτή την ομαδούλα γειτονιάς, είναι ντροπή. Ούτε σε φιλικό προπόνησης με τη Κ18 δεν έπρεπε να δεχθεί γκολ, από την πιο εύκολη ομάδα, που κληρώθηκε ποτέ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου