Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ακριβώς αυτό λέγεται "σανός"

 Κλασικό παράδειγμα σανού, είναι τα αθλητικά sites, που απευθύνονται σε χαχόλους, που δεν έχουν ίχνος ορθής κρίσης. Γράφει λοιπόν ένα ΠΑΟΚτσίδικο site, ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το ματς με την πιο αδύναμη ομάδα, που κληρώθηκε ποτέ, τη Bohemians, επειδή ...την υποτίμησε!!! Όλοι είδαμε ...τον αγώνα και είδαμε έναν ΠΑΟΚ να σέρνεται και να μη μπορεί να κάνει παιχνίδι, με μια τόσο μικρή ομάδα.

Προφανώς, στην Τούμπα, θα τους ρίξει 4-5 γκολ, είναι τεράστια η διαφορά δυναμικότητας. Αλλά και η ήττα στον πρώτο αγώνα, δεν είναι κάτι μικρό, για το οποίο πρέπει να εφευρίσκουμε γελοίες δικαιολογίες.

Και ξαναρωτάμε : Με ποιόν πρέπει επιτέλους να κληρωθούν οι ελληνικές ομάδες για να κερδίζουν; 

Η κληρωτίδα έφερε αντίπαλο το ερασιτεχνικό καφενείο Bohemians, που δεν το ήξερε κανείς στην Ελλάδα και ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, όπως δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Λουντογκόρετς, ο Άρης αποκλείστηκε από την Αστάνα που έχει μικρότερο budget κι η ΑΕΚ έπαθε κάζο από το χωριό Βέλεζ Μόσταρ. Πού να πέφτανε δηλαδή με Ολλανδικές, Γερμανικές, Ιταλικές ομάδες σε αυτή τη φάση; Θα φεύγανε με 10 γκολ; Ποιόν αντίπαλο μπορούν πλέον να κερδίσουν οι ομάδες μας; Να μας φέρουν κανένα χωριό της Ουγκάντας να παίζουμε; Του Λουξεμβούργου, της Ανδόρας, των Φερόε, φαίνεται πως θα μας ζόριζαν...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το ποδόσφαιρο της Ελλάδας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου