Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ο Σίσι κατάπιε τον Ερντογάν

Με μεσολάβηση του δικτάτορα της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Σαΐντ Χουσεΐν Χαλίλ αλ-Σίσι, Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι συμφώνησαν σε εκεχειρία. Ο Σίσι εισέπραξε τα συγχαρητήρια ΗΠΑ και Ε.Ε. , τις ευχαριστίες των Παλαιστίνιων και τον Ισραηλινών, αλλά και... υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια 500 εκατομμυρίων δολαρίων στους Παλαιστίνιους για την ανοικοδόμηση της Γάζας. 

Οι ουσιαστικές κινήσεις του, υποβάθμισαν πάρα πολύ το ρόλο της Τουρκίας στη Μέση Ανατολή και ψαλίδισαν τις φιλοδοξίες Ερντογάν, να ηγηθεί του Μουσουλμανικού κόσμου. Έμεινε με τους πιστούς του φίλους Αφγανούς, τους οποίους όμως "ξεφορτώνεται" στην πάντα φιλόξενη Ελλάδα, που επιμένει πεισματικά να φιλοξενεί και να δίνει άσυλο και υπηκοότητα σε φίλους του Ερντογάν, από τις δύο συμμάχους του, Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Η Ελλάδα δείχνει όμως τον τελευταίο καιρό ότι τοποθετείται στη σωστή πλευρά και όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται όλο και πιο διακριτός ο ρόλος των 'φίλων των Αφγανών και Πακιστανών", που κοντεύουν να γίνει η κυρίαρχη εθνότητα στη χώρα και ...θα σφίξουν τα πράγματα για τις πολυάριθμες ορδές Αφγανών και Πακιστανών "προσφύγων" και τους έλληνες φίλους και συμπαραστάτες  τους, που με τις ψευτοανθρωπιστικές τους ιδεοληψίες, δημιουργούν "στρατό του Ερντογάν" στην καρδιά της Ελλάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου