Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έχει τα κότσια κάποιος δημοτικός σύμβουλος να πει την αλήθεια για το Μετρό Θεσσαλονίκης;

Αύριο στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης,θα διεξαχθεί άλλη μια βαρετή, ανούσια, αναποτελεσματική, γελοία συζήτηση για το γελοίο έργο-φάντασμα, που το μόνο που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη είναι ταλαιπωρία. Στις 7 Απριλίου, το έργο μπαίνει στον 10ο χρόνο και δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε το 1/3 της βασικής γραμμής της πλάκας των 9,6 χιλιομέτρων , ενώ έχουν σταματήσει τελείως ...
οι εργασίες. Κάποιους τους βολεύει να διαιωνίζεται η κατασκευή, για να έχουν μεροκάματο, αλλά ...είναι ψηφαλάκια. Ποιός να τολμήσει να πει την αλήθεια και να δυσαρεστήσει "κοινωνικές ομάδες", που κωλυσιεργούν ασύστολα;
Φυσικά κανείς.
Οπότε,θα γίνει άλλη μια γελοία  συζήτηση, με ευχές, αμπελοφιλοσοφίες και τα ίδια και τα ίδια που έχουν ειπωθεί χίλιες φορές.
Και γιατί να μη γίνει; Μήπως υπάρχει ποινικός κολασμός της ακατάσχετης μπουρδολογίας; Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού: να λέει ένα κάρο μαλακίες, να τον παίζουν οι τηλεοράσεις και να γίνεται γνωστός. Συμβούλια, μελέτες, συσκέψεις, διαβουλεύσεις ....τρίχες.
Δε βαριούνται κιόλας να λένε τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες για "συντονισμένες ενέργειες των φορέων της πόλης, που θα κατέβουν στην Αθήνα για να πιέσουν την κεντρική εξουσία και ...να μεταφερθεί το κέντρο λήψης αποφάσεων στη Θεσσαλονίκη ...και...μπλα, μπλα, μπλα...μπλα,μπλα...."

δε βαριούνται με τίποτε οι μπαγλαμάδες να φλυαρούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου