«Πραγματοποιήθηκε πλήγμα με χρήση όπλων υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς, από αέρος, ξηράς και θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων υπερηχητικών αεροβαλλιστικών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, με στόχο επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας στο Κίεβο, τη Ζαπορίζια, το Χάρκοβο και το Ντνιεπροπετρόφσκ, καθώς και στις περιοχές Πολτάβα, Χμελνίτσκι και Σούμι», δήλωσε το υπουργείο.
Oι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές επέστρεψαν για να χτυπήσουν σφοδρά την Ουκρανία και την πρωτεύουσά της, το Κίεβο , η οποία έγινε στόχος μιας «συνδυασμένης επίθεσης» χθες το βράδυ: 4 νεκροί, τουλάχιστον 58 τραυματίες, ζημιές σε 7 περιοχές, πυρκαγιές και διακοπή ρεύματος είναι ο απολογισμός της επίθεσης στην πιο σημαντική πόλη της χώρας.
Όπως αναφέρει το Ukrinform, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο, από τους 58 τραυματίες «οι 40 έχουν νοσηλευτεί από τους γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου