Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026

Είναι ταπεινωτικό : Οι Ρώσοι ....ζητούν εξηγήσεις από την Ουκρανία (!), που βομβάρδισε λεωφορείο και παρακαλούν την Ε.Ε. να καταδικάσει την επίθεση!

 Αναυδοι οι Ρώσοι πολίτες παρακολουθούν την ψόφια ηγεσία Πούτιν, να ταπεινώνεται όλο και περισσότερο από τους Ουκρανούς και δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η "Μεγάλη Ρωσία" δεν μπορεί να απαντήσει στοιχειωδώς αξιοπρεπώς σε μια σφαγή αμάχων της !

ΜΟΣΧΑ, 17 Ιουνίου — RIA Novosti. Η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε..... λεωφορείο που μετέφερε παιδιά από τη Λευκορωσία στην περιοχή Μπριάνσκ ήταν στοχευμένη, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Είναι σαφές ότι πρόκειται για άλλη μια απάνθρωπη τρομοκρατική πράξη. Είναι σαφές τώρα, ακόμη και πριν από την έρευνα, ότι επρόκειτο για στοχευμένη επίθεση. Οι χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών έχουν τέλεια ορατότητα για το πού χτυπούν. Δεν ήταν στρατιωτικό όχημα. Ήταν ένα λεωφορείο που μετέφερε πολίτες, στην προκειμένη περίπτωση, παιδιά», δήλωσε σε συνέντευξή του στο RT .

«Θα ήθελα να υπονοήσω ότι αυτή η τραγωδία θα αγνοηθεί για άλλη μια φορά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ότι για άλλη μια φορά δεν θα ακούσουμε λόγια καταδίκης από την ηγεσία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε. Αντιθέτως, πρέπει να συνεχίσουμε να λέμε σε ολόκληρο τον κόσμο για αυτές τις φρικαλεότητες, χωρίς υπερβολή», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε την επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ως ανθρωποκυνηγητό αμάχων. Το Μινσκ απαίτησε εξηγήσεις από το Κίεβο.

Ο βουλευτής της Λευκορωσίας Όλεγκ Γκαϊντούκεβιτς πιστεύει ότι η Ουκρανία επιχειρεί να προκαλέσει τη δημοκρατία και να επεκτείνει τη ζώνη σύγκρουσης λόγω των αποτυχιών στο μέτωπο. Το μεγαλύτερο τοπικό κόμμα, το Belaya Rus, ζήτησε τη διεθνή καταδίκη της επίθεσης.

Η εισαγγελία έχει ανοίξει τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα: +7 (962) 138-15-15 .


Ρώσοι σχολιαστές: "Το ότι παραπονιόμαστε στην Ε.Ε. και ικετεύουμε να μαλώσει τους Ουκρανούς, είναι απλώς γελοίο και ταπεινωτικό".



Βλαδίμηρε, σε πήρανε χαμπάρι....μπλα, μπλα, μπλα και οι Ουκρανοί θερίζουν το λαό σου....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου