Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Στον εισαγγελέα το βίντεο Βαρουφάκη που μιλά για χρήση ναρκωτικών (VIDEO)

 Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε στον εισαγγελέα το βίντεο με την συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη, στο οποίο μιλάει για παλιότερη χρήση ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαρουφάκης.....

φιλοξενήθηκε σε κανάλι στο Youtube και ερωτήθηκε αν έχει χρησιμοποιήσει ουσίες ναρκωτικών, λέγοντας «Έχω πάρει ecstasy μια φορά και ήταν καταπληκτική εμπειρία, μέχρι την μεθεπόμενη μέρα που είχα ημικρανίες» αναφέροντας ότι ήταν σε ένα πάρτι στο Σίδνεϋ και συνέχισε λέγοντας: «Θυμάμαι να μπορώ να χορεύω 15-16 ώρες σαν να μην έτρεχε τίποτα, αλλά υπέφερα μια βδομάδα και δεν ξαναπήρα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην χρήση κάνναβης την οποία θεωρεί ευχάριστη, αλλά δεν βρίσκει κανέναν να την προμηθευτεί.

Σύμφωνα με το cnn.gr, η αστυνομία ζητά από την εισαγγελία να το μελετήσει και να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε προκαταρκτική έρευνα για ενδεχόμενα αδικήματα.

Δείτε το στιγμιότυπο από την συνέντευξη Βαρουφάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου