Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

H κανονική μετάφραση των δηλώσεων Λουτσέσκου

"Μλκες σας πήρα μεσα σε 6 χρονια όσα δεν πήρατε σε ολη σας την ιστορία. Ντάξει όλοι ξέρουν ότι δεν ειμαι ο Κλοπ αλλά κάνω 15 δουλειές στον ΠΑΟΚ . Απο τον εκπρόσωπο τύπου, τον τεχνικό διευθυντή, τον ψυχολόγο , μέχρι τον αυτοφωράκια σε ...όποια βλακεία γίνεται από την διοίκηση.

Κάθε καλοκαίρι ζητάω πέντε πράγματα και δεν γίνονται τα έξι. Καταφέρνω να συνεννοηθώ με τον Γιώργη που δεν βγάζει άκρη ούτε ο πατέρας του. Καταφέρνω να κάνω ομάδα έστω και μετά τον Νοέμβρη με ότι μου φέρνουν 45 Αυγούστου. Είπαμε ρε μλκες δεν είμαι ο Κλοπ αλλά ποιος Κλοπ θα τα πήγαινε καλύτερα με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα? 

Θελατε να κάτσει πάγκο να ηρεμήσει λίγο ο Ντελιας, θέλατε να δείτε Σωτηρακη, θέλατε να καθαρίσει το μυαλό του ο Μπάμπα και να ξεκουραστεί ο Ταισον. Τα έκανα όλα και σήμερα μου λέτε δεν ειχα συνοχή, δεν μου μαμιέστε λέω εγώ.

Και επειδή έχουν μόνο εμένα να μπαλώνω την γενικότερη ανυπαρξιά τους, αμα γουστάρω παω αύριο πρωΐ Βουκουρέστι. Εκ του ασφαλούς μαγκίζω γιατί ξέρω και ξέρουν όλα τα παραπάνω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου