Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Τέλος το "ασφαλές και αποτελεσματικό" AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών και στην Ελλάδα - Τι έλεγε η Θεοδωρίδου 4 μήνες πριν

Σε σύσταση η πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca να μην γίνεται σε άτομα κάτω των εξήντα ετών προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, όπως ....ανακοίνωσε η πρόεδρός της Μαρία Θεοδωρίδου στην ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας.


Όπως εξήγησε η κα Θεοδωρίδου η απόφαση της Επιτροπής στηρίζεται σε επιδημιολογικά δεδομένα μπλα, μπλα, μπλα....

Μέχρι το Μάιο, η ίδια έλεγε ότι είναι ασφαλές, άριστο, προστατεύει, δεν χρειάζεται ανησυχία κι άλλες μπαρούφες. Στις 8 Φεβρουαρίου μάλιστα, η κ.Θεοδωρίδου, διαβεβαίωνε ότι το AstraZeneca είναι ασφαλές για τους κάτω των 65 κι αυτό που εξετάζουν είναι αν θα το δίνουν "και στους άνω των 65 ετών" ! (https://www.kathimerini.gr/society/561256864/theodoridoy-asfales-kai-apotelesmatiko-to-emvolio-tis-astrazeneca/). Τώρα έμαθαν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο!

Στην ίδια συνέντευξη, η ειδικός είπε ότι "υπάρχει  “επιδημία της υπερπληροφόρησης”, όπως είπε, η οποία δημιουργεί φόβο, άγχος και ανασφάλεια".  Το είπε αυτό η ειδικός που μας πληροφορούσε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές στους νέους και θα εξεταστεί αν είναι ασφαλές στους ηλικιωμένους και μετά μας λέει το αντίθετο! Κατά τα άλλα, άλλοι δημιουργούν φόβο, άγχος και ανασφάλεια.

Την τύφλα τους δεν ξέρουν οι ειδικοί, βλέποντας και κάνοντας, αλλά στο μεταξύ, μέχρι να μάθουν τι συμβαίνει, αποκαλούν "ψεκασμένους" όσους ανησυχούν.  Τώρα λένε οι ίδιοι αυτά που έλεγαν οι ψεκασμένοι πριν από 2 μήνες.

Το ίδιο μπορεί να κάνουν αύριο, για ένα άλλο εμβόλιο, για το οποίο θα μάθουν, αυτά που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ σήμερα. Και είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουν και δεν είναι κακό στη ζωή να λες "δεν ξέρω, τώρα μαθαίνω"....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου