Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Χαροπαλεύει 42χρονος, που δεν έπρεπε να εμβολιαστεί - "Γιατί του το έκαναν" φωνάζει η αδερφή του

Στην εντατική δίνει μάχη για τη ζωή του ένας 42χρονος άνδρας ο οποίος μόλις δέκα ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca διαγνώστηκε με θρόμβωση και σύνδρομο Guillain Barre. Η αδερφή του 42χρονου άνδρα καταγγέλλει ότι ...ο αδερφός της εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Χολαργού την 20η Απριλίου. Ο άνδρας ενημέρωσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Δέκα ημέρες μετά, ο 42χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς και μετά από μία μέρα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα, με τις ελπίδες της οικογένειας να σβήνουν.

«Και θρόμβωση έπαθε αλλά μπήκαμε με Guillain Barre. Την θρόμβωση την έπαθε στο πόδι. Έπαθε υποτροπή της σκλήρυνσης από το Guillain Barre και έκανε φλεγμονή στο κεφάλι. Είμαστε στην εντατική από τη Δευτέρα του Πάσχα και απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα αύριο θα μας ”φύγει”» τονίζει η αδερφή του μιλώντας στο LiveNews (που βγάζει στον αέρα όλα τα βαριά περιστατικά από AstraZeneca, αλλά κατατροπώνει καταγγελίες για άλλα εμβόλια).


Με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ίδια μάλιστα κατηγορεί το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας που είχε γνώση για το ιστορικό του 42χρονου: «Το θέμα είναι αυτοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Χολαργού που τους είπε όλο το ιστορικό του, ότι παίρνει ανοσοτροποιητικά, μυοχαλαρωτικά, το ένα, το άλλο… Πώς έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας του κάνανε το εμβόλιο και δε το AstraZeneca; Με χορηγία του υπουργείου πήγαμε. Δεν πληρώσαμε. Την Τρίτη τον πήρε η γιατρός του πάνω στους Αγίους Αναργύρους νοσοκομείο. Μου λένε τώρα οι γιατροί ”Πώς του το κάνανε τo AstraZeneca;”» σημειώνει.

Η ίδια περιγράφει τον αδερφό της ως υπέρμαχο των εμβολίων και περιγράφει ότι ο 42χρονος φοβόταν να μην μεταδώσει τον ιό: «Έβλεπε όλα αυτά που λένε στην τηλεόραση για τα εμβόλια και αυτούς που δεν κάνουν, που θα αρρωστήσουν και θα κάνουν. Φοβόταν μην αρρωστήσουμε εδώ μέσα στο σπίτι κλπ, οι γονείς μου» τονίζει η αδερφή του 42χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου