Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

50 χρόνια ΠΑ-ΣΟΚ !

Από Peter Triantafyllos, Toronto Canada

Πού είσαι Ανδρέα να δείς και να καμαρώσεις τις χαρές και τα πανηγύρια που κάνει ο.....  ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ για την επέτειο των πενήντα χρόνων απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ !!!!!!
Κανονικά θα έπρεπε να κλαίνε οχι μόνο οι θαυμαστές σου αλλά και οι υπόλυποι Ελληνες.


Το είπες --το πρόβλεψες !!! Η επιθυμία σου να πτωχεύσει η Ελλάδα έγινε πραγματικότητα,αλλά εσύ δεν ζείς να καμαρώνεις και να συμμετέχεις στα πανηγύρια για τα κατορθοματά σου.
Αλλά μην στεναχωριέσαι μην χάνεις τον ύπνο σου υπάρχουν πολλά AMIGOS αφισες πολλούς αντικαταστάτες που ορκίζωνται στην ΑΓΙΑ Μονή της Δήμητρας να συνεχίσουν το έργο σου.
Μάλιστα ένας διατυμπανίζει οτι δεν μπορεί να φανταστεί Ελλάδα χωρείς ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά μπορώ και παρα-μπορώ και φαντάζομαι οτι και πολλοί παρα-πολλοί Ελληνες μπορούν.


Και ο πρώτος λόγος ειναι το άρθρο που ακολουθεί του Μακαρίτη Nicola Kaloy Kalogeropoulou......... ι
O MOIΡΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ !!!!!


Ενοχλεί κάθε επιστήμονα η νουνεχή άνθρωπο το γεγονός οτι οι πάντες εχουμε ξεχάσει να ανεφέρουμε τους λόγους που έφεραν την Ελλάδα στον γκρεμό της πλήρους καταστροφής. Τι πράγματι συνέβη; Την ημέρα της μεταπολίτευσεις το 1974 η Χούντα παρέδωσε μιαν οικονομία με ετήσια αυξηση του ΑΕΠ στο 7-8% και ιδιωτικές επενδύσεις στο 10% και πληθωρισμό 4.5% .

Αφίχθη εν θριάμβω ο σοσιαλμανής εκ Παρισίων κ.Καραμανλής και ηθέλησε να ''προλάβει τον μοιραίον Ανδρέα που ωρύετο'' ενάντια στο μεγάλο - ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. Και για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ εδιωξε ως ακραιφανής σισιαλιστής τον Νιάρχο και τον Ανδρεάδη.

Καλά κάναν και τους τα πήρανε ενέκρινε στους δρόμους ο περιούσιος Λαός. Κάτω το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και αυτοδύναμη ανάπτυξη διαλαλούσε ο μοιραίος Ανδρέας . Και τους ΨΗΦΙΖΕ ο περιούσιος λαός .--Το σύνθημα ήταν να τους τα ΦΑΜΕ !!!

Πήραν των αμματίων τους και φύγανε .Προς θρίαμβο του νεοσοσιαλιστή Καραμανλή, και του ΜΕΓΑΛΟΥ οικονομολόγου απο τις ΗΠΑ Ανδρέα. Αμέσος το 1975 το ΑΕΠ έπεσε στο 3.5% και οι ιδιωτικές επενδύσεις στο 0.6% .Η μεγάλη επιτυχία του ''καλά κάναν και τους τα πήρανε''έπεισε τον περιούσιο λαό να φέρει στην εξουσία τον ΜΟΙΡΑΙΟΝ ΑΝΔΡΕΑ !!!


Αυτός το 1981 βρήκε το χρέος στο 28% περίπου του ΑΕΠ και εντός τεσσάρων ετών το ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ .....Το ΑΕΠ ως σπουδαίως ''οικονομολόγος'' το έρριξε στο 1.5% και οι ιδιωτικές επενδύσεις του παλαί-ποτέ 10% σταθεροποιήθηκαν στο 0.6%. Που πήγαν τα λεφτά ? για οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος η για την αρχή της αναπτύξεως τις μοιραίας οικογένειας.

Για τον λαό μας φώναζε ο φιλεύσπλαχνος Ανδρέας ; Κλείσιμο και δίωξις των βιομηχανιών αλλά και αυξήσεις της καταναλωτικής δυνάμεως του περιούσιου λαού μας.
 
Χαράς Ευαγγέλια !!!!! Με τον Ανδρέα φάγαμε έλεγε ο περιούσιος λαός. Και έσπαγε πιάτα στα πολιτιστικά κέντρα του μακαρίτη Γιαννόπουλου. 40 χρόνια μετά τον πόλεμο ο Ανδρέας ο πατερούλης του λαού μας σκέφθηκε να διορθώσει το άδικο οτι οι....αντιστασιακοί του πολέμου δεν πήραν σύνταξη....

Εργώδης εργασία των κλαδικών του κόμματος για να δίνει βεβαιώσεις αντιστασιακής ανδρείας ακόμη και σε νήπια τις εποχής του πολέμου. 175.000 αντιστασιακοί ..!!! επιτέλους δικαιώθηκαν. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 400.000 σταθερούς και φανατικούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ . Λαοπρόβλητος ο Ανδρέας ....Κύμβαλα αλαλάζοντα ο περιούσιος λαός μας. Νέα άνοδος του χρέους για να πληρωθούν οι μέχρι τότε αδικημένοι αντιστασιακοί.

Βίρα να αγοράζει ο περιούσιος λαός μας Μερσεντές και να σπάει πιάτα στα σκυλάδικα. Ποτέ άλλοτε λαός του κόσμου δεν είχε φάει τόσα δανικά χρήματα που μοίραζε αφειδώς ο πατερούλης Ανδρέας.
Και δώστου νέα δάνεια για να εξοφλούμε τους τόκους και τα χρεολύσια των παλαιών .Και δώστου σπάσιμο πιάτων στα σκυλάδικα. Γλέντι τρικούβερτο. Το τι φάγανε απο τα δανεικά λεφτά δεν λέγεται. Σύμφωνος και ο Πάγκαλος , μαζί τα φάγαμε.
 
Ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας εξαγοράς και διασπάθισης του Δημοσίου χρήματος. Ευχαριστημένος ο Πάγκαλος για την εξυπνάδα των ειδώλου του.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Κόλμερ ......Ρωτά τον Ανδρέα.......Ετσι οπως πάμε κ. πρόεδρε θα χρεοκοπήσουμε. Για να πάρει την απάντηση.... Το ξέρω οτι θα χρεοκοπήσουμε αλλά μέχρι τότε εγώ θα εχω πεθάνει.!!!!!

Νέος Louis xv apres moi ie deluge ii .. Γιατί τα έκανε αυτά ο μοιραίος Ανδρέας ? Διότι ηταν βλάκας ? Διότι δεν ήξερε απο οικονομικά ? Οχι λέει ο κ. Κουλουριανός Οικονομικά ήξερε και παρα-ήξερε αλλά οταν του μιλούσες για οικονομικά αρρώσταινε.!!

Διότι 1ον. Δεν ήθελε να χάσει την καλοπέραση της εξουσίας με Λεούντες , Ακαπούλκο, και Παλλακίδες αλλά και για κάτι άλλο ....Σπουδαιότερο !!
 
Διότι αυτή ηταν η εντολή που ειχε πάρει απο ΗΠΑ με την βοήθεια εκατομμυρίων Δολαρίων για να κάνει κόμμα. Η περιουσία που ειχε δηλώσει ως πόθεν εσχε ηταν 10.000 Δολάρια. Με αυτά γίνεται οργανώνεται κόμμα? Οχι βέβαια. !!


Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ>>>>>>

ΓΙΑΤΙ.? Για να μην μας ενοχλεί στην ανατ. Μεσόγειο ζωτική περιοχή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ σύμφωνα με την λογική του Ανατολικού ζητήματος. Ευφυέστατος ων επέτυχε πλήρως στην αποστολή του. Ακόμη και σήμερα κανείς δεν μιλάει γι αυτά.

Ο Ανδρέας στο απυρόβλητο !!

Ο μοιραίος Ανδρέας που ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ειχε κάθε λόγο γι αυτό ) και περιφρονούσε τους Ελληνες Τώρα οι Ελληνες πληρώνουν γι αυτά με τα σπίτια τους και οτι άλλο πολύτιμο έχουν.
Κυκλοφορεί οτι ο Τομσεν ειπε σε φίλη του Ελληνίδα.-- Φύγε απο εδώ διότι θα τους τα πάρουμε ολα δεν θα μείνει τίποτα --
 
Ετσι η ιστορία της Ελλάδος περιέπεσε απο το Τσοβόλα δώστα ολα --Στο Ελλάδα δώστα όλα . Αλλά η μοιραία οικογένεια καλώς και πλουσιοπάροχα ζει και οπως λέει μια Βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ .... Δεν ειναι καιρός να μιλάμε γι αυτά ......Διότι διχάζουν τον ΛΑΟ !!!!!!!


Dr. Nicolas Kaloy Kalogeropoulos ..phd.
President THE EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA....


Ο 2ος Λόγος ειναι η συνεντευξη στο ΒΗΜΑ του Μακαρίτη. ( νε και αυτός μακαρίτης) Κουλουριάνου -- Υπουργος Μαθητης Φιλος και Κουμπαρος του μοιραιου Ανδρεα... Θα το βρειτε στο www.filikieteria2.blogspot.com


Peter Triantafyllos Toronto 3-10-2024...


ΥΓ. Αυτο το ΠΑΣΟΚ ονειρεύονται οι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου