Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Αμηχανία και φόβος της Ρωσίας μπροστά στην επέλαση του Ισραήλ

 Υποβαθμίζουν το ανελέητο σφυροκόπημα των Ισραηλινών σε όλη τη Μέση Ανατολή οι Ρώσοι, τα ΜΜΕ της Ρωσίας κάνουν ουδέτερες αναφορές στα "ψιλά", δείχνουν ότι θέλουν να πουν στη Δύση "εμάς μη μας ανακατεύετε" και βλέπουν τις... εξελίξεις ως ουδέτεροι παρατηρητές, απόντες όπως πάντα από εκεί που "ανάβει η φωτιά". 

Νοιώθουν ότι έρχεται η σειρά τους και η "αμερικανοσιωνιστική επέλαση" θα φτάσει σύντομα την πόρτα τους, που τρίζει επικίνδυνα, καθώς ο "αμερικανοσιωνιστικός άξονας" εξοπλίζεται επί 70 χρόνια για αυτή τη στιγμή, ενώ οι ίδιοι παλεύουν με τη διαφθορά στις χώρες τους και ....προσεύχονται, όπως κάνουν όλοι οι αδύναμοι (με ευθύνη τους), μπροστά στον δυνατό (με τη δουλειά του). 

Τα ΄πε ξεκάθαρα 2.500 χρόνια πριν ο Θουκυδίδης : "μάγκες, κανονίστε να είστε δυνατοί, γιατί αν είστε αδύναμοι, θα σας πάρουν το σκαλπ".

Και είναι πολύ αδύναμοι απέναντι στον "αμερικανοσιωνιστικό άξονα". Πολύ μπλα-μπλα, καθόλου όπλα. 

Τα λέμε για να τα ακούσουμε ΕΜΕΙΣ. Εμείς οι Έλληνες!

Που έχουμε μια χώρα βουτηγμένη στη διαφθορά, τις μίζες, την προχειρότητα. Ενώ θα έπρεπε, παραδειγματιζόμενοι από το Ισραήλ, να έχουμε υπερσύγχρονες , ανίκητες, ένοπλες δυνάμεις. Θα ΄πρεπε να ΄χουμε ήδη από τη δεκαετία του ΄70 , πεντακόσια εργοστάσια που θα παράγουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ όπλα. Δική μας τεχνογνωσία, δική μας τεχνολογία, δικές μας πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες, που θα δουλεύουν για την Ελλάδα, όχι για τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και  ιδιώτες επιχειρηματίες και πολιτικούς, όπως δουλεύουν σήμερα οι "μυστικές" μας υπηρεσίες. Να κατασκευάζουμε τανκς, βόμβες, drones, κατά χιλιάδες. Ώστε να το σκεφτεί πολύ κάποιος να επιτεθεί στη χώρα μας. Και είναι πολλοί αυτοί που το θέλουν κατά καιρούς...

/
/
/

ΟΗΕ, 28 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. Το Ισραήλ θέλει οι Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν άμεσοι συμμετέχοντες στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου μετά την εβδομάδα υψηλού επιπέδου της 79ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
«Μου φαίνεται, στην πραγματικότητα, πολλοί λένε ότι το Ισραήλ θέλει να δημιουργήσει έναν λόγο για να παρασυρθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες απευθείας σε αυτόν τον πόλεμο και για να δημιουργήσουν έναν τέτοιο λόγο, προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να προκαλέσουν το Ιράν. , και <...> Χεζμπολάχ», - σημείωσε.

Ταυτόχρονα, η Τεχεράνη συμπεριφέρεται εξαιρετικά υπεύθυνα και αυτό πρέπει να αξιολογηθεί σωστά, πιστεύει ο διπλωμάτης.

Ο Λαβρόφ ζήτησε να σταματήσει η αιματοχυσία και να εγκαταλειφθούν οι τρομοκρατικές μέθοδοι διευθέτησης πολιτικών λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου