Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΡΗ με βροχή;

 Ντέρμπι χωρίς προγνωστικά απόψε στις 8.30 μμ, με την ΕΜΥ να προβλέπει βροχές και καταιγίδες εκείνη την ώρα.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να ....υπερασπίζεται τα σκήπτρα του, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη και πιο σταθερή εικόνα μέσα στο γήπεδο, σε σχέση με τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου, γράφει το inpaok.

Μπορεί πέρυσι να κατέκτησε ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών, ο ΠΑΟΚ, όμως, παραμένει και φέτος ως ένα αουτσάιντερ για τον τίτλο σύμφωνα με τις στοιχηματικές και τους αντιπάλους του, με τον Λουτσέσκου να έχει βαλθεί να αλλάξει σε όλους αυτή την άποψη. Αν και πάντα τον βοηθούσε να υποτιμούν την ομάδα του. Αυτό εκμεταλλεύτηκε την περασμένη σεζόν και πήρε με το σπαθί του το τρόπαιο, ενώ όλοι τον είχαν ξεγραμμένο.


Με μόλις μία ισοπαλία στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις και αυτή με τον Παναθηναϊκό (15/09, 0-0) ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρώτο του back-to-back. Η 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League επιφυλάσσει πολλές παγίδες για τον Δικέφαλο

Η Τούμπα θα βάλει τα καλά της για να υποδεχθεί ένα δυνατό παιχνίδι. ΠΑΟΚ και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση που όλοι θέλουν να αποδείξουν πολλά. Οι κίτρινοι έρχονται «φορτσάτοι» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Βικελίδης (21/09, 2-1) και θα αντιμετωπίσει έναν κατάκοπο ΠΑΟΚ, μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Γαλατάσαραϊ (25/09), με τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού να κάνουν υπερπροσπάθεια, με αποτέλεσμα προς το φινάλε της αναμέτρησης να έρχεται και η κόπωση

Μπορεί στα εντός έδρας να δείχνει μία δυστοκία ο ΠΑΟΚ, έχει, όμως, πλέον να λέει για τη βραδιά της 19ης Μαΐου. Τότε ήταν που ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Χαριλάου με τον Άρη να θέλει να κάνει τα πάντα για να του κόψει το πρωτάθλημα, την ώρα που η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τη Λαμία στην κατάμεστη OPAP Arena. Σε παιχνίδι που έχει μείνει ήδη στην ιστορία ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη και ταυτόχρονα το στέμμα του πρωταθλητή, με την ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης να καίγεται από τους πανηγυρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου