Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Βρέθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ στους λογαριασμούς των αδερφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Δεν βρέθηκε όμως ποιός τους έδωσε το 1 εκατομμύριο, για να τον σκοτώσουν

Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο αδερφών που... κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση των χρημάτων.


Αύριο Τετάρτη (26.6.2024) ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 έπεφτε νεκρός, ενώ είχε σταθμεύσει στο αυτοκίνητο του, κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή γάζωσαν με 13 σφαίρες τον 52χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από εξονυχιστικές έρευνες προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδερφών ηλικίας 40 και 48 ετών. Από την πρώτη στιγμή οι δράστες αρνούνται την εμπλοκή τους, ωστόσο όπως λένε αστυνομικές πήγες η υπόθεση είναι δεμένη, ενώ και τα δύο αδέρφια είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με διάφορες υποθέσεις στο χώρο της νύχτας.

Από την άρση των τραπεζικών λογαριασμών των δύο αδερφών διαπιστώθηκε ότι οι καταθέσεις τους ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα εκατομμύριο ευρώ, χρήματα τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου