Το ζήτημα "οδηγοί χωρίς δίπλωμα" θα απασχολήσει από τα τέλη του 2026, πάρα πολύ έντονα την ελληνική κοινωνία. Κι αυτό, επειδή θα εγκατασταθούν 1.500 κάμερες, που θα "γράφουν" νυχθημερόν και πολύ σύντομα, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Έλληνες, θα χάσουν το δίπλωμά τους. Οπως το γράφουμε : "εκατοντάδες χιλιάδες θα χάσουν το δίπλωμά τους". Και φυσικά...χιλιάδες απ΄αυτούς θα οδηγούν χωρίς δίπλωμα.
Είναι ένα πρόβλημα, το οποίο πρέπει να απασχολήσει την όποια κυβέρνηση, γιατί θα καταστεί εκρηκτικό, όταν λειτουργήσουν οι AI Κάμερες.
Η ΕΙΔΗΣΗ:
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Απριλίου ο 27χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να οδηγεί επιβατικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα παραβιάζοντας ποικιλοτρόπως τον ΚΟΚ και διαταράσσοντας την ασφάλεια των συγκοινωνιών.
Εν τέλει, Στο ύψος του Αγίου Αθανασίου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ακινητοποιήθηκε. Ο δράστης αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός προς παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, του είχε αφαιρεθεί, σε προγενέστερο χρόνο, η άδεια ικανότητας οδήγησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου