Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025

Νέες στάσεις εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό "91,4 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Η 100η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ. Οπότε, ρωτάμε: Η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) δεν πηγαίνει για έλεγχο, πρόστιμα, συλλήψεις; Οι αριστεροί εργοδότες είναι ασύδοτοι;

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΕΣΗΕΑ, κατόπιν σχετικού αιτήματος των συναδέλφων δημοσιογράφων του Ρ/Σ «91,4 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», αποφάσισε την κήρυξη..... στάσεων εργασίας στο ραδιοσταθμό, ως ακολούθως:Την Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2025, από τις 17:00 έως τις 21:00.
Την Τρίτη, 10 Ιουνίου 2025, από τις 18:00 έως τις 22:00 και
Την Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2025, από τις 19:00 έως τις 23:00.

Ζητούμε:

· Την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών όλων των εργαζομένων δημοσιογράφων του Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2025.



· Την άμεση κατάθεση ολοκληρωμένου σχεδίου βιωσιμότητας από τον βασικό μέτοχο ΣΥΡΙΖΑ που να περιλαμβάνει ενημέρωση σχετικά με την εξεύρεση πόρων και χρηματοδότησης και τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων δημοσιογράφων του Ρ/Σ «91,4 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», για τα οποία δεσμεύτηκε.

· Και τέλος, την επιστροφή των απολυμένων συναδέλφων μας.



Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου