Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Άσχημη κατάληξη έχει το διαζύγιο Ολγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα

Αναβολή για τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του πρώην συζύγου της Μίνωα Μάτσα. Το πρωί της... Παρασκευής (18/10), η πλευρά του μουσικοσυνθέτη κατέθεσε αίτηση για συνεπιμέλεια. 

 Στη «βροχή» ερωτήσεων που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους, ο Μίνως Μάτσας απάντησε:

 «Ευχαριστώ πολύ… Ειλικρινά σας παρακαλώ! καλημέρα!»


Η υπουργός Τουρισμού αναφέρει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ότι ο πρώην σύζυγός της την υποτιμούσε και την απαξίωνε, έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν αφιέρωνε χρόνο στην οικογένειά του ή έκανε πρόβες απομονωμένος.

Επίσης η Όλγα Κεφαλογιάννη κάνει αναφορά σε 22χρονη βοηθό του πρώην συζύγου της, με την οποία έδειχνε να έχει υπέρμετρη οικειότητα και πως όταν τον αντιμετώπισε λέγοντας του πως γνωρίσει για την εξωσυζυγική του σχέση, εκείνος δεν το αρνήθηκε.

Από την πλευρά του, ο Μίνως Μάτσας, υποστηρίζει ότι η διαδικασία διαζυγίου από την Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε άλλη τροπή, γιατί σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, η υπουργός Τουρισμού είχε ως μοναδική της έγνοια να επιτύχει μια ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συμφωνία με τον Μίνωα Μάτσα και την οικογένειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου