Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ασυνείδητος οδηγός σκότωσε ηλικιωμένο οδηγώντας μεθυσμένος, αφέθηκε ελεύθερος, ήπιε πάλι και εκσφενδόνισε δύο γυναίκες.

 
Οι πονόψυχες δικαστίνες ΔΕΝ τον προφυλάκισαν. Μη χαλάσει και τις διακοπές του...

Βαριόμαστε να γράφουμε τα ίδια, οπότε εκνευριστείτε εδώ.

«Παρέσυρε και σκότωσε μεθυσμένος τον μπαμπά μου που περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Μέσα στον πανικό μας δε βρήκαμε δικηγόρους θεωρήσαμε όμως ότι η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που έπρεπε το αυτονόητο για εμάς, να προφυλακιστεί….δυστυχώς δεν έγινε αυτό», δήλωσε η κόρη του 80χρονου.

Να σας ζητήσουμε μόνο , να μην πέφτετε στην παγίδα "να του πάρουν το δίπλωμα για πάντα". Αυτό ΔΕΝ πτοεί αυτά τα κτήνη. Οταν ένας "άνθρωπος" σκοτώνει κάποιον οδηγώντας μεθυσμένος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να οδηγεί χωρίς δίπλωμα. Δεκάρα δεν δίνει για ένα "χαρτί". Και να του πάρουν το δίπλωμα, ΦΥΣΙΚΑ θα συνεχίσει να οδηγεί. Η μόνη λύση είναι η ..


μακροχρόνια φυλάκιση. ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ  ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ "ΑΝΑΣΤΟΛΗ". Από την σύλληψή του , να ξαναβλέπει το σπίτι του και άρα και οινόπνευμα, μετά από 10 χρόνια. Δέκα χρόνια στη "στενή" χωρίς καμία άδεια. Γιατί, το πρώτο που κάνουν αυτά τα ρεμάλια, μόλις βγουν απ΄ τη φυλακή με "διήμερη", είναι να πάνε να μεθύσουν και ΦΥΣΙΚΑ να οδηγήσουν. ΦΥΣΙΚΑ χωρίς δίπλωμα. 

Ολα τα άλλα είναι τρίχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου