Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Νεκροί και χιλιάδες τραυματίες στο Λίβανο από έκρηξη του ...τηλεφώνου στην τσέπη τους - Το τερμάτισαν οι Ισραηλινοί σε τεχνολογία

Μα πώς το κατάφεραν ΚΑΙ αυτό οι Ισραηλινοί; Έσκασαν βομβητές, που έχουν πάνω τους "μαχητές της Χεζμπολάχ". Η εξήγηση που δίνουν τα φιλοϊσραηλινά ΜΜΕ είναι ότι οι Ισραηλινοί "χάκαραν το λογισμικό τους". Μόνο που δεν μας εξηγούν, το απλό ερώτημα "και πώς έχει εκρηκτικά μέσα του ένα  pager;". 

Αλλιώς την έκαναν τη δουλειά οι Ισραηλινοί, με ένα κόλπο που το ξανάκαναν στο παρελθόν με κάτι στυλό. Το παν είναι.....

να πεισθεί το υποψήφιο θύμα, να ψωνίσει (ή να του δώσουν δωρεάν) μια -εξωτερικά αθώα συνηθισμένη συσκευή- , μόνο που αυτή έχει ισχυρά εκρηκτικά μέσα της και παρακολουθείται και πυροδοτείται από μακριά, από αυτόν που την έκανε δώρο ή φρόντισε να δοθεί σε χιλιάδες Λιβανέζους , σε μια γειτονιά που το Ισραήλ θεωρεί ότι κατοικούν "μαχητές". Στα θύματα υπάρχουν και παιδάκια όμως, που είχαν πάνω τους αυτό το είδος τηλεφώνου.

Έχουν πάει τις δολοφονίες σε άλλο επίπεδο οι Ισραηλινοί. Τα γκατζετάκια του Τζέημς Μποντ, ήταν της πλάκας, μπροστά σε αυτά, που φτιάχνουν οι Ισραηλινοί. Σε λίγο θα αρχίσουν να σκάνε μυστηριωδώς, δαχτυλίδια που φοράνε εχθροί του Ισραήλ....

 
Η ΕΙΔΗΣΗ (live εδώ: https://www.aljazeera.com/news/liveblog/2024/9/17/israels-war-on-gaza-live-38-killed-as-israel-risks-becoming-pariah?update=3184475)


Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα κορίτσι, σκοτώθηκαν και 2.750 τραυματίστηκαν σε ταυτόχρονες εκρήξεις τηλεειδοποιητών που χρησιμοποιούνται από μέλη της Χεζμπολάχ σε ολόκληρο τον Λίβανο.

Η λιβανική ομάδα λέει ότι θεωρεί το Ισραήλ «πλήρη υπεύθυνο» για τις εκρήξεις.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένα 9χρονο κορίτσι και ο γιος ενός βουλευτή που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ.

Το κοριτσάκι έχει ταυτοποιηθεί ως Fatima Jafar Abdullah, ενώ ο νεαρός είναι ο Mahdi Ammar, γιος του βουλευτή του μπλοκ "Loyalty to the Resistance" Ali Ammar.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου