Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Νίκησε, αλλά προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ - Χάρισε γέλιο πάντως , με τον Σαμάτα

O ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Δικέφαλος είχε τρομερά αμυντικά προβλήματα, ενώ και ο άξονας του σε φάση άμυνας ήταν... γενικότερα βαρύς και δυσλειτουργικός. 

Ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι κατά σειρά του Κωνσταντέλια, Καμαρά, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον  Σαμάτα, που έκανε κωμικά πράγματα, που εξόργισαν για πολλοστή φορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο έκανε ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι έδειξε ότι είναι παίκτης κλάσης, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο φέτος. 

Από το 68΄ και έπειτα ο ρυθμός έσβησε για τα καλά, με τους θεατές να "καμαρώνουν" τις κατσικο-επιδρομές του αστείου Αλί Σαμάτα, που γελοιοποιεί το άθλημα... Η φάση που πήδηξε για κεφαλιά κι έκανε σβούρα γύρω απ΄τον εαυτό του σαν κατσίκι, θα μπει στα κωμικά highlights του ποδοσφαίρου.

Η βαθμολογία των παικτών, όπως τους αξιολόγησε το makpress:

Kοτάρσκι, 6
Μπάμπα, 6
Κουλιεράκης, 7 
Εκόνγκ, 7
Σάστρε, 6
Σβαμπ  7 (85΄Τσιγγάρας 5), 
Οζντόεφ 6 (68΄ Καμαρά 8), 
Τάισον, 7
Μουργκ 4 (60΄ Κωνσταντέλιας 6), 
Ντεσπόντοφ, 5  (68΄ Αντρίγια Ζίβκοβιτς 5) 
Μπράντον 7  (68΄ Σαμάτα 0).



ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Kοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Σάστρε, Σβαμπ (85΄Τσιγγάρας), Οζντόεφ (68΄ Καμαρά), Τάισον, Μουργκ (60΄ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, (68΄ Αντρίγια Ζίβκοβιτς) Μπράντον (68΄ Σαμάτα).

Μπόρατς Μπάνια Λούκα: (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (72΄ Χρέλια), Σκόρουπω(85΄ Βράνιες), Γκράχοβατς, Βούκοβιτς (89΄Τσάβιτς), Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς (89΄ Χάσουκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου