Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Φαβορί στις εκλογές του ΕΕΘ ο Κυριάκος Μερελής

Τη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης διεκδικεί με αξιώσεις, στις επερχόμενες εκλογές ο Κυριάκος Μερελής με τον συνδυασμό «Το Νέο Επιμελητήριο».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο συνδυασμός απαρτίζεται «από ανθρώπους με γνώση και θέληση, καταξιωμένους επαγγελματίες που επιλέγουν τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του χώρου μας και ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να στηρίξουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, πέρα και πάνω από κομματικές προτιμήσεις, δεσμεύσεις και εξαρτήσεις».

«Στη σημερινή δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, με τις συνεχείς μεταπτώσεις και τις αλλεπάλληλες κρίσεις, ο επαγγελματικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, παλεύει να κρατηθεί όρθιος, χωρίς τη θεσμική, οικονομική και τεχνοκρατική υποστήριξη των αρμόδιων φορέων.

»Σύγχρονες επενδυτικές ευκαιρίες στους τομείς της καινοτομίας, της τεχνολογίας, της κυκλικής οικονομίας, της παραγωγής νέων προϊόντων και υβριδικών υπηρεσιών, περνούν σχεδόν απαρατήρητες.



»Κρίσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, σημαντικοί Κοινοτικοί πόροι, και δεκάδες δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αποδείχθηκε ότι δεν αφορούν τις εκατοντάδες χιλιάδες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, αντιθέτως ενισχύουν τη συγκέντρωση της οικονομικής δραστηριότητας στα χέρια των λίγων και τη μεγέθυνση των πολύ μεγάλων οικονομικών ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου