Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Φειδίας Παναγιώτου: Πολιτικό "σοκ" στην Κύπρο με το 20% του youtuber - Τρίτη δύναμη στο νησί

Πάντως είναι καλύτερο να μας εκπροσωπεί μέσα από την απολύτως γελοία πια, διαδικασία των εκλογών,ένας άσχετος χαβαλές, από τομάρια και λαμόγια, που για άλλο εκλέγονται απ΄τον κόσμο και άλλα κάνουν όταν καθίσουν στην καρέκλα. 

Ο Φειδίας Παναγιώτου έχει πει ότι ....δεν έχει ψηφίσει ποτέ του, δεν έχει εκλογικό βιβλιάριο και δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου έβαλε ο Φειδίας Παναγιώτου, ένας δημοφιλής Υουtuber μόλις 25 ετών, που εξασφάλισε ποσοστό 20% στις ευρωεκλογές και εκλέγεται ευρωβουλευτής, χωρίς να έχει ιδέα από πολιτική, όπως δηλώνει.

Ο 25χρονος youtuber Φειδίας Παναγιώτου με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς φαν είναι πλέον το πρόσωπο που συζητεί όλη η Κύπρος.

Μόνος του, χωρίς προεκλογική εκστρατεία, πλησίασε τα ποσοστά των δυο μεγάλων κομμάτων, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, και άφησε πίσω του ιστορικά κόμματα της Μεγαλονήσου, όπως το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως δεν περίμενε αυτό το ποσοστό, γιατί όταν αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα δεν πίστευε ότι θα εκλεγεί, καθώς κλήθηκε να κερδίσει κόμματα με μηχανισμούς και πλήρη ψηφοδέλτια.

Έχει δηλώσει πως θα επιδιώξει να γίνει μέλος της Επιτροπής για την Παιδεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και δεν θα ενταχθεί σε καμία πολιτική ομάδα, αλλά θα προσπαθήσει να συγκροτήσει τη δική του πολιτική ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ του, δεν έχει εκλογικό βιβλιάριο και δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν διατύπωσε καμία θέση σε κανένα πολιτικό θέμα, δηλώνοντας πως όταν εκλεγεί θα τα μάθει όλα, αφού για ό,τι χρειάζεται συμβουλεύεται το YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΔΩ > https://www.youtube.com/@fidiascyprus/videos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου